Назад в новини
47147

Три сотні просторів для майстерності: відкриваємо в Україні 300-й фірмовий магазин Dnipro-M

Друзі! Ми раді поділитися з вами надзвичайною новиною - сьогодні, 24 червня, у Тернополі відкрився наш 300-й фірмовий магазин! А це означає, що українська мережа майстерності нараховує вже 300 просторів, де кожен може знайти свій улюблений інструмент та відчути легкість і задоволення, створюючи щось своїми руками.

На цій святковій хвилі ми хочемо розповісти вам 5 цікавих фактів про Dnipro-M, які дозволять поглянути на бренд по-новому.

300-й фірмовий магазин Dnipro-M

300 — це тільки початок

Ми любимо бути динамічними й ніколи не стоїмо на місці, тому наша мережа швидко зростає: якщо у 2019 році в Україні було 73 фірмових магазини, то у 2020 році — вже 155, а сьогодні відкриваємо 300-й. До наших магазинів можна завітати в усіх великих та більшості середніх міст України. 

У 2019 році наш бренд вийшов на міжнародний ринок. Зараз ми експортуємо інструменти до 10 країн світу: Польщі, Австрії, Чехії, Латвії, Литви, Естонії, Молдови, Грузії, Вірменії та Азербайджану.

300-й фірмовий магазин Dnipro-M

3000+ моделей інструментів

Кожен наш продукт — це бажання споживача, втілене в інструменті. Найпершим ми випустили зварювальний апарат, який побачив світ у 2011 році. Сьогодні асортимент бренду може задовольнити найвибагливішого майстра та налічує понад 3000 найменувань. 

У самому серці Києва понад 100 інженерів та дизайнерів щоденно працюють над розробкою нових та вдосконаленням вже існуючих моделей. Всі інструменти ми виготовляємо на 120 промислових гігантах - високотехнологічних заводах, які розташовані в Китаї, Індії, Польщі, Туреччині та Україні.

300-й фірмовий магазин Dnipro-M

300 команд щирих експертів 

Кожен наш магазин — це насамперед команда щирих та відкритих людей, які допоможуть кожному знайти потрібний інструмент. Тепер в Україні 300 таких команд! 

Над тим, щоб фірмові магазини були вільним та затишним простором для дружніх розмов, творчості, обміну досвідом і місцем яскравих івентів, працюють понад 2500 людей по всій Україні. А ще наші магазини — це 300 кар’єрних можливостей, скористатися якими може кожен, хто прагне до успіху та має запал досягати цілей.

300-й фірмовий магазин Dnipro-M

100 тисяч відвідувачів щодня

Довіра українців - наша найвища цінність. Щодня фірмові магазини та сайт відвідують понад 100 тисяч людей. Загалом станом на червень 2021 року клієнтами нашого бренда став мільйон українців.

У 2020 році ми здобули першість у 10 номінаціях «Української народної премії». Визнання отримали дрилі, болгарки, перфоратори, шуруповерти, плиткорізи, шліфмашини, зварювальні апарати, бензопили та будівельні фени. Кращим стало й сервісне обслуговування та ремонт електроінструменту. Цього року ми також беремо участь у конкурсі — голосування триватиме до кінця літа.

300-й фірмовий магазин Dnipro-M

Сервіс, який надихає

Ми дбаємо про кожного нашого покупця, надаючи послуги онлайн та офлайн. У кожному фірмовому магазині можна оформити покупку за 30 секунд. Також ми пропонуємо безкоштовну кур’єрську доставку, незалежно від місця проживання, знижку за самовивіз товарів з магазину, бонусну систему та безліч акційних пропозицій.

Ми з радістю підтримаємо розмову за чашечкою запашної кави або чаю, пригостимо цукерками та послухаємо ваші історії, адже у них усі барви життя. 

В наших магазинах можна власноруч протестувати інструменти, щоб відчути їх у роботі. А якщо вам знадобиться здати техніку в ремонт, її приймуть протягом 3 хвилин та полагодять за 3 години або навіть швидше. Якщо поломка виявиться складною, ремонт триватиме не більше 3 робочих днів. 

300-й фірмовий магазин Dnipro-M

Ми не тільки пропонуємо інструмент та супроводжуємо його після придбання, але й знайомимо всіх бажаючих з тими величезними можливостями, які відкриває техніка. За нашим каналом на YouTube, сторінками в Facebook, Instagram та TikTok стежать півмільйона користувачів, а офіційний сайт щомісяця відвідують два мільйони осіб. 

10 років ми працюємо над тим, щоб, взявши інструмент до рук, ви відчували справжнє задоволення та радість, зробивши щоденну працю актом творчості. І стаємо ближчими до вас, щоб покращувати світ разом!

300-й фірмовий магазин Dnipro-M