Назад в новини
10191

Ще потужніше, ще надійніше - зустрічайте новинку від Dnipro-M САБ-260СП

Сьогодні ми готові Вам презентувати новинку від Dnipro-M - зварювальний інвертор САБ-260СП. Кожен день ми думаємо про своїх Клієнтів і створюємо надійні та зручні пристрої, які завжди на крок попереду будь-якого аналога, і САБ-260СП тому відмінне підтвердження!

Ще більше потужності з системою "SuperPower"

Всього 1 натисканням кнопки апарат до 10 хвилин переходить в "турбо режим", забезпечуючи на виході + 25% сили струму. З такою потужністю навіть найскладніші завдання здійсненні: зварювання листового металу до 15мм листового металу, різ металу понад 10мм товщиною працюючи електродом до 5 мм.

САБ-260СП

Максимальний захист транзисторів і трансформатора

Навіть на максимальних навантаженнях Ви можете бути впевнені в тому, що апарат не вийде з ладу. Ми втілили в життя 100% захист транзисторів, скоротивши практично до нуля ймовірність поломки інвертора.

САБ-260СП

Зручно, точно, продуктивно

Унікальний дизайн і форма корпусу апарату створені для комфортної роботи. Панель управління інвертором розташована під кутом 45 градусів для зручності, а а збільшені байонети за рахунок більшої площі контакту значно знижують нагрівання тримачів маси та електроду.

САБ-260СП

Головна особливість інструменту - кнопка Super Power. Саме букви "СП" в назві показують цю особливість. При натисканні кнопки потужність зварювального апарату збільшується на 50 А і залишається такою протягом до 10 хвилин. Це дозволяє використовувати електроди діаметром до 5 мм.

Зварювальний апарат Dnipro-M САБ 260СП

 

Дізнайтеся ще більше переваг про новинку від Dnipro-M! Актуальну ціну, наявність товару та відругки Ви знайдете перейшовши за посиланням нижче.

Дізнатися все про САБ-260СП

 

В першу чергу, для власника зварювального апарату важлива надійність і продуктивність. Він повинен працювати при високих навантаженнях, при цьому максимально довго. Також як і попередник САБ-258ТЗ, в моделі наступного покоління - САБ-260СП, реалізован 100% захист транзисторів, що гарантує підвищений термін служби апарату навіть при постійному максимальному навантаженні тривалий час.

Також інженери технічного відділу Dnipro-M реалізували інноваційну систему - "SuperPower", що дозволяє апарату на період до 10 хвилин працювати в "турбо режимі", забезпечуючи на виході + 25% сили струму. Ця функція дає можливість працювати ще потужніше, відповідно справлятися з більш складними завданнями. Функція забезпечує зварювання листового металу до 15мм і різати метал понад 10мм. Навіть при таких навантаженнях Ви можете бути впевнені, що апарат буде працювати без збоїв.

У деяких ситуаціях може просто не вистачити потужності наявного інструменту. При створенні САБ-260СП в першу чергу хотіли вирішити цю проблему.

Також, до унікальних особливостей апарату відносяться:

  • панель управління, встановлена ​​під кутом 45 градусів. Завдяки цьому регулювання стала зручніше;
  • збільшені байонети;
  • апарат може спалити до 40 електродів діаметром 4 мм без зупинки;
  • поліпшена ергономічність;
  • покращений контакт при роботі з металом;
  • подовжені прогумовані кабелі;
  • покращена система охолодження;
  • ручка для транспортування;
  • економія електроенергії до 40% за рахунок системи Smart Fan.

Зварювальний інвертор САБ-260СП підійде як для вирішення легких побутових завдань, так і для трудомістких професійних робіт.

Головне для нас - Клієнти і їх побажання. Саме Ви змушуєте нас рухатися вперед.

Dnipro-M - максимум потужності і надійності при мінімумі складнощів в роботі