Назад в новини
9985

Огляд газонокосарок Dnipro-M

Щоб газон на дачі або біля приватного будинку мав бездоганний вигляд, необхідно мати в арсеналі якісну садово-паркову техніку. Для акуратного підстригання трави, догляду за садовими доріжками та прибудинковою територією не обійтися без газонокосарки. У нашому асортименті електричні, бензинові та акумуляторні моделі — можна підібрати оптимальний варіант як для невеликої ділянки, так і догляду за парками і великими садами.

Електричні газонокосарки Dnipro-M

Цей тип газонокосарок простий у складанні та обслуговуванні, не потребує заправки пальним. Вони універсальні для трави будь-якої жорсткості, екологічно безпечні, порівняно тихо працюють. Залежать від довжини мережного кабелю чи подовжувача. Їх обирають для обробки ділянок площею до 10 соток. Особливості електричних газонокосарок Dnipro-M:

  • корпус з ABS-пластику, який захищає від механічних пошкоджень (камінців, гілок тощо);
  • колеса із рифленим покриттям для стійкості навіть на вологій поверхні;
  • не втрачають продуктивність та обороти завдяки ремінному приводу, який компенсує падіння напруги в мережі до 170 В;
  • системи захисту від перевантаження та від випадкового включення;
  • мінімальна «мертва зона», що дозволяє використовувати газонокосарку впритул до стін, бордюрів, огорож тощо без використання додаткових інструментів;
  • гарантія 3 роки.

Dnipro-M 32

Дана модель підходить для догляду за ділянками до 3 соток, може використовуватися замість тримера для косіння трави на невеликих територіях. Має три режими висоти скошування: 25/45/60 мм.

Електрична газонокосарка Dnipro-M 32

Dnipro-M 33

Призначена для тривалих робіт на ділянках площею до 5 соток. Має три режими висоти скошування: 25/45/60 мм. Для зручного зберігання та транспортування модель має збірну конструкцію із додатковою ручкою.

Електрична газонокосарка Dnipro-M 33

Dnipro-M 38

Найбільш продуктивна модель у всій лінійці електричних газонокосарок Dnipro-M. За своєю потужністю наближена до бензинових моделей, але при цьому працює тихіше та екологічніше. Призначена для ділянок площею до 6 соток. Має п'ять режимів висоти скошування: від 25 до 75 мм. До того ж має збірну конструкцію з додатковою ручкою для зручного зберігання та транспортування.

Електрична газонокосарка Dnipro-M 38

Бензинові газонокосарки Dnipro-M

У нашому асортименті бензинові газонокосарки для обробки ділянок більше 10 соток, нерівних поверхонь із кущами, поростями, камінням. Особливості моделей:

  • оснащені 4-тактними бензиновими двигунами, завдяки чому викидають менше вихлопних газів в атмосферу, мають знижений рівень шуму та вібрації у процесі роботи;
  • заправляються бензином А-92 без використання оливи;
  • мають функцію регулювання висоти косіння;
  • місткий травозбірник зроблено із нейлонового матеріалу;
  • гарантія 3 роки.

Dnipro-M 53

Модель призначена для обробки ділянок площею до 22 соток. Вона оснащена самохідним заднім приводом, тому може самостійно рухатись зі швидкістю до 3,3 км/год. До того ж зберігає задану швидкість не тільки на рівній поверхні, а й під кутом до 30°.

Газонокосарка має сім режимів висоти від 25 до 75 мм, функцію мульчування та три режими скошування.

Бензинова газонокосарка Dnipro-M 53

Dnipro-M 46

Модель дозволяє скошувати густу траву на ділянці площею до 18 соток. Газонокосарка може самостійно переміщатися зі швидкістю до 3,3 км/год. Крім того, вона не втрачає швидкість як на рівній поверхні, так і під час роботи під кутом до 30°.

Має функцію мульчування та працює у трьох режимах скошування. Висоту скошування можна змінювати в діапазоні від 25 до 75 мм.

Бензинова газонокосарка Dnipro-M 46

Dnipro-M 40

Призначена для покосу трави на ділянках до 12 соток. Шість режимів косіння дозволяють отримати газон бажаної висоти. Газонокосарка здатна пересуватися по нерівностях і дозволяє підстригати траву на не ідеально рівних ділянках.

Бензинова газонокосарка Dnipro-M 40

Акумуляторні газонокосарки Dnipro-M

Акумуляторні газонокосарки автономні, прості у використанні та обслуговуванні. Вони легкі, маневрені, не потребують заправки пального, не залежать від наявності мережі та довжини кабелю, працюють тихо, не виробляють вихлопних газів у навколишнє середовище. Особливості моделей Dnipro-M:

  • робота від універсальних АКБ із лінійки DM20;
  • безщітковий двигун;
  • місткий травозбірник;
  • регулювання висоти скошування, функція мульчування;
  • низька вага в порівнянні з аналогами;
  • гарантія 3 роки.

DLM-200BC Dual

Модель призначена для обробки ділянок до 5 соток. Має шість режимів висоти скошування: 25-75 мм, функцію мульчування. Газонокосарка працює від 2-х акумуляторних батарей з лінійки DM20 — немає необхідності купувати окрему АКБ, якщо вже користуєтеся інструментами Dnipro-M на 20V.

Акумуляторна газонокосарка DLM-200BC Dual