Назад в новини
4416

Дніпромен розкачує «Black FridayЧорну п’ятницю»: набори інструментів зі знижкою до 50%

Друзі, ви вже знайомі з нашим Дніпроменом — справжнім майстром своєї справи. Як і кожен професіонал, він любить, коли все зручно, зрозуміло та під рукою, тому зібрав для майстрів готові набори інструментів. Лишається тільки розпакувати — і можна одразу починати роботу.

Дніпромен

Коли Дніпромен бачить такі ціни, його серце б'ється частіше! Тільки погляньте.

Набір з акумуляторним дрилем-шуруповертом Dnipro-M CD-218 зі знижкою 32% за 1890 грн

CD-218 — це найкомпактніша модель лінійки 20V інструменту Dnipro-M, яка сумісна з усіма батареями на 20V. Шуруповерт з двостороннім редуктором і крутним моментом 24 Н·м. В набір входять зарядний пристрій з батареєю та набір біт.

2 ударні дрилі Dnipro-M HD-120 за ціною одного — за 1560 грн

Дриль ударний Dnipro-M HD-120 потужністю 1200 Вт і максимальною швидкістю 2800 об\хв з легкістю свердлить метал (завтовшки до 13 мм), деревину (до 30 мм) та цеглу з бетоном (до 13 мм). Корпус редуктора виконаний з литого алюмінію, завдяки чому відбувається кращий відвід тепла від редуктора та ударного механізму. Це дозволяє безперервно працювати протягом 2 годин. Купуючи один дриль, другий ви отримуєте в подарунок.

Дриль ударний Dnipro-M HD-120

Акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-120HQ 2021 та кутова шліфмашина GL-125S зі знижкою 39% за 1998 грн

Акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-120HQ 2021 — справжній помічник для робіт вдома, в гаражі або на дачі. Разом із ним в комплект входять 2 акумулятори, зарядний пристрій та кейс. Шестерні редуктора виготовлені зі сталі, а сам інструмент має систему захисту від перевантаження і перегріву акумулятора, що робить дриль-шуруповерт надійним та довговічним. Інструмент оснащений знімним патроном — це прискорює роботу й дає можливість працювати у важкодоступних місцях, адже довжина інструмента без патрона — всього 15,5 см.

Акумуляторний дриль-шуруповерт

Кутова шліфмашина GL-125S завдяки компактному розміру та потужності 1250 Вт — надзвичайно маневрена та може виконувати більшість побутових робіт — різ арматури до 18 мм, листового металу до 5 мм, плитки, каменю, кераміки, цегли, піно- та газоблоків, а також шліфування деревини та металу. Інструмент має регулятор обертів, що дозволяє налаштувати інструмент для різних видів робіт й матеріалів. За надійність КШМ відповідають пилозахисні підшипники, лакове покриття обмотки двигуна та компаундна заливка контактної зони колектора. 

Шліфмашина кутова Dnipro-M GL-145S, витратні матеріали до неї, будівельний маркер та окуляри за 1398 грн зі знижкою 29%

Цей набір дозволяє одразу розпочати роботу, адже в ньому є всі необхідні матеріали. Кутова шліфмашина Dnipro-M GL-145S — універсальний інструмент для шліфування та різу, який може безперервно працювати протягом 8 годин. Потужний двигун на 1450 Вт дозволяє розрізати арматуру діаметром 14 мм всього за 2,7 с.

  • Шліфмашина кутова Dnipro-M GL-145S
  • Круг пелюстковий торцевий Dnipro-M Р40 125 22,2 мм
  • Щітка по металу Dnipro-M Т75-V торцева, плетений дріт, посилена 75 мм
  • Будівельний маркер Dnipro-M білий
  • Окуляри захисні Dnipro-M Profi прозорі