Назад в новини
2902

Дніпро і Київ запрошують: обирайте виставку разом з Dnipro-M

Dnipro-M прагне до неухильного розвитку своєї продукції, що гарантує успішний результат. Ми регулярно ділимося знаннями з новими людьми і намагаємося познайомити кожного з якісним електроінструментом. Саме тому Бренд Dnipro-M є активним учасником багатьох виставок і заходів. Завдяки своїй філософії, в кінці лютого ми візьмемо участь відразу в двох тематичних заходах.

Агропром-2019

З 27 лютого по 1 березня в Дніпрі відбудеться традиційна виставка «Агропром». Даний захід має статус національного, що дозволяє з кожним роком все більше нарощувати свій потенціал, залучаючи все більше число українських і зарубіжних фахівців у своїх галузях. Організатором заходу виступає експо-центр «Метеор».

«Агропром-2019» можна впевнено назвати унікальною подією. Це найбільша регіональна виставка південного сходу України. Вона являє собою повноцінний вузькоспеціалізований майданчик для ділового спілкування і презентації товарів різних підприємств. Затребуваність проведення виставки обумовлена не тільки великих кількістю учасників, але і чималим числом партнерів.

Виставка ділиться на кілька тематичних блоків, серед яких:

  • агрохімія;
  • агрологістика;
  • агроекономіка і управління сільгоспвиробництвом;
  • технології в рослинництві;
  • технології в тваринництві;
  • інформаційні технології та агросервіс;
  • біоенергетика та інші.

Знайти нас на виставці легко! Шукайте яскраво-помаранчевий стенд з усміхненими людьми. У нас Ви зможете не тільки дізнатися корисну інформацію про продукцію Dnipro-M, а й власноруч протестувати зварювальне обладнання, шуруповерти, дрилі, лобзики і багато іншого.

Виставка відбудеться з 27 лютого по 1 березня за адресою: м. Дніпро, вул. Нижньодніпровська, 1 (на території Агро-Союзу).

KIFF-2019

Іншим не менш цікавим заходом, в якому ми візьмемо участь, є виставка меблів KIFF-2019. Дана виставка дозволить кожному учаснику відкрити для себе нові можливості в індустрії меблів і дизайнерських рішень в інтер'єрі. Тут на Вас чекають тільки інноваційні рішення, незвичайні дизайнерські рішення, корисні і захоплюючі майстер-класи та багато іншого.

Будучи дійсно унікальною виставкою, KIFF-2019 відображає всі аспекти сучасного ринку, що дозволяє бути в курсі світових тенденцій і новинок в питаннях інтер'єру.

Наш Бренд буде представлений на виставці яскравою інтерактивною зоною. Номер нашого стенду - 3А 143. Тут Ви зможете власноруч змайструвати корисні та практичні предмети інтер'єру для свого будинку. Необхідні інструменти ми надамо Вам на місці.

Захід відбудеться з 27 лютого по 2 березня за адресою: Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), м. Київ, Броварський пр-т, 15 (ст. метро «Лівобережна»).

Не втрачайте можливості відкрити для себе щось нове, завести корисні знайомства і просто цікаво провести час!