Назад в новини
8070

Переходимо на електронні чеки

Ми продовжуємо працювати над тим, щоб покупки в нашій мережі майстерності та онлайн-магазині були максимально простими та комфортними для покупців. З лютого 2023 року ми поступово впроваджуємо електронні фіскальні чеки від Checkbox на онлайн-замовлення та покупки у салонах Dnipro-M.

Як це працює?

Після безготівкової оплати покупки в Dnipro-M замість звичного паперового фіскального чека та гарантії покупці отримають їх в електронному вигляді у Viber або смс (посилання на завантаження). Е-чек буде відправлено протягом кількох хвилин після оплати. Він містить ту саму інформацію, що й паперовий, підтверджує покупку товару чи послуги, має законну дію та відповідає всім вимогам чинного законодавства.

Усі електронні чеки на покупки зберігаються у власному кабінеті користувача. За потреби Ви можете запросити паперовий варіант чека в салоні майстерності або самостійно роздрукувати його.

Яка користь для покупців?

По-перше, це зручно. Немає необхідності зберігати паперові чеки та гарантію, які легко втратити чи пошкодити. По-друге, всі документи на покупки зберігатимуться в одному місці — у Вашому особистому кабінеті (“Історія замовлень” – інформація про замовлення).

Електронний чек підтверджує оплату товару, дає можливість здійснити повернення, здати інструмент на обслуговування тощо. Він зберігатиметься протягом 3-х років у Вашому особистому кабінеті на сайті, у viber-боті та telegram-боті. Ви зможете в будь-який час самостійно завантажити його та роздрукувати за потреби.