Назад в новини
13702

10 рокiв з Dnipro-M: як бензопила дала старт успішному бізнесу

Часом маленька несподіванка змінює життя. Так сталося з Владиславом Максимом із Закарпаття. Ми завітали до Мукачева та дізналися, як один інструмент надихнув підприємця на розширення власного бізнесу та відкриття фірмових магазинів у рідному місті.

10 рокiв з Dnipro-M

Владислав Максим (у центрі) разом з продавцями

Владислав Максим — наш партнер, який відкрив у Мукачеві 2 фірмових магазини. Він розповів нам, що познайомився з брендом тільки-но він з'явився на ринку — 10 років тому, а співпрацював з компанією ще з 2006 року. 

«Спочатку я продавав витратні матеріали. Мав хороші результати та навіть отримав від компанії подарунок — бензопилу. Цей момент дуже запам'ятався, не очікував. Особисто працював інструментом і мені сподобалось. Тоді подумав, що можу розширити асортимент своєї торгової точки. Зателефонував менеджерові Dnipro-M, поговорив з ним про співпрацю щодо продажів електроінструменів. Так все й почалося. Згодом в компанії відзначили добрі результати моїх продажів та подарували іменний шуруповерт, який і дотепер працює», — згадує підприємець.

10 рокiв з Dnipro-M

“Все, що потрiбно - це полюбити інструмент”, - переконаний Владислав.

Владислав каже, що не просто реалізовував інструмент, але й власноруч працював ним. «7 років я користувався шуруповертами, кутовими шліфмашинами, електропилами та пилососом бренду. Всі мої родичі та знайомі також мають Dnipro-M, адже я їм порекомендував, бо сам переконався, що це хороша техніка», — говорить підприємець.

10 рокiв з Dnipro-M

10 рокiв з Dnipro-M

Коли Владислав дізнався, що можна стати партнером, вирішив скористатися такою можливістю. «Я хотів розвиватися, а в бренді бачив потенціал. Dnipro-M турбується про тебе, а ти про Dnipro-M. По франшизі я вже працюю 4 роки і за цей час відкрив 2 магазини: перший у 2017 році, а другий 3 місяці тому», — каже підприємець.

10 рокiв з Dnipro-M

«Подобається, що в компанії навчають. Коли я розпочинав, в мене не було досвіду управління персоналом, виникало багато питань. Але потім поїхав до Києва, де фахівці компанії провели тренінги. Також подобається, що продавці з моїх магазинів також навчаються у центральному офісі Dnipro-M, перш ніж стати до роботи, — говорить Владислав Максим. — А ще зручно, що не треба самотужки ламати голову, як зробити рекламу, оформити магазин, друкувати листівки й подібне. Єдине, що потрібно — надіслати розміри свого приміщення співробітникам компанії. Взагалі, якщо виникає якесь питання, ми вирішуємо його спільно з менеджером. І найголовніше — все швидко, не треба чекати півроку. Ми відкрили магазин за три тижні!»

10 рокiв з Dnipro-M

Владислав каже, що з першого дня горів своєю роботою і був включений у всі процеси магазину. «Приділяю справі весь свій час, бо тільки з таким підходом будуть хороші результати. Я люблю свою роботу, адже в ній немає рутини — двох однакових днів у магазині не буває», — ділиться Владислав.

Підприємець каже, що його життєве правило — бути першим. А всім, хто розмірковує, чи варто брати участь у програмі франшизи, Владислав радить: «Не треба вагатися, треба починати. Якщо ти по-справжньому зацікавлений та готовий віддавати себе улюбленій справі, то все буде».