Назад в новини
3830

Dnipro-M на міжнародному фестивалі: “Свято ковалів 2018” в Івано-Франківську

З 11 по 13 травня в Івано-Франківську проходить XVI Міжнародний фестиваль ковальської справи – “Свято ковалів 2018”. Традиційно, столиця Прикарпаття запрошує кращих ковалів з України та закордонних гостей.

На площі Бастіон, території Станіславської фортеці, пройде ярмарок кованих виробів, демонстрація майстерності ковалів, презентація інструментів і обладнання популярних торгових марок, майстер-класи провідних фахівців, виставка "Орнаментальне ковальство" та багато іншого.

Команда Dnipro-M рада взяти участь у такій масштабній події та презентувати свою продукцію. На гостей чекає багато цікавого: професійні майстер-класи, тестування зварювального обладнання, стенд з електроінструментами, які також можна випробувати в роботі, безліч подарунків і сюрпризів.

Всі охочі зможуть самостійно виготовити пам'ятні сувеніри викувати монетку або зробити дерев'яний блокнот Dnipro-M. Ви також зможете отримати промокод зі знижкою на нашу продукцію. Найменші не залишаться без уваги: ​​передбачена спеціальна зона для дітей, в якій малюки із захопленням проведуть час за малюванням.

Ми не будемо розкривати всі сюрпризи! Приходьте з 11 по 13 травня на фестиваль “Свято ковалів 2018” у фортечну галерею Бастіон. Чекаємо на Вас біля найяскравішого стенда Dnipro-M. Ми приготували багато цікавого!