Назад в новини
6085

Як акумуляторний садовий інструмент рятує під час паливної кризи

Паливна криза в Україні, пов'язана з військовими діями, у розпалі. Наслідки ми вже можемо спостерігати у нашому повсякденному житті, у тому числі з нею зіткнулися власники садової бензотехніки. Дачні роботи йдуть повним ходом, а бензин А-92, який потрібний для більшості садово-паркової техніки, доступний не скрізь. Щоб догляд за садом та городом не зупинився, необхідно шукати альтернативні рішення. Оптимальний варіант — акумуляторні інструменти.

По-перше, вони не залежать від палива, по-друге, від електрики. Це особливо зручно, коли поблизу немає джерела живлення, треба обробляти великі території або важкодоступні ділянки, працювати на висоті. Тим більше, що сучасні акумуляторні моделі не поступаються ефективністю бензо та електро аналогам.

Акумуляторна садова техніка Dnipro-M

Наш асортимент регулярно поповнюється акумуляторними моделями — можна знайти варіант як для невеликої дачної ділянки, так і великих садів і територій.

Акумуляторні ланцюгові пили

Наша пила DCS-200BC DUAL — універсальний інструмент не тільки для садових, але й ремонтних робіт. Крім мобільності та простоти в експлуатації вона має низку переваг перед бензиновими аналогами. По-перше, за рахунок електродвигуна вона працює тихіше — ви не дратуватимете сусідів по дачі або житловому кварталу своїми ранковими або вечірніми роботами. По-друге, це екологічно безпечний інструмент. Він не виділяє в довкілля вихлопні гази, що підвищує комфорт використання, дозволяє працювати у приміщеннях.

Акумуляторні ланцюгові пили

Ще одна особливість нашої пили — сумісність з АКБ від інших акумуляторних інструментів Dnipro-M із лінійки 20V.

Акумуляторні тримери

Ще один інструмент з нашої акумуляторної лінійки 20V, який сумісний із різними АКБ. Ми пропонуємо дві моделі:

  • DTC-200 — триммер вагою менше 2 кг, який здатний акуратно обробляти краї газонів, скошувати траву навіть під низькими об'єктами, наприклад, лавками.
  • DTC-200BC Dual — працює на базі двох акумуляторів 20 В, має 2 типи ріжучих насадок (металевий ніж та струна) для різного типу рослинності, збирання трави біля огорож, навколо дерев, на дачних та прибудинкових ділянках.

Акумуляторні тримери

Акумуляторні кущорізи

У нашому асортименті дві моделі кущорізів із лінійки 20V. Вони універсальні для побутових потреб, професійних робіт та різноманітних ландшафтних ідей.

  • DHT-200 — кущоріз, що працює від однієї АКБ (будь-якої з лінійки DM20).
  • DHT-200 Dual — працює від двох акумуляторів по 20 В однакової ємності. АКБ ВР-240 підійде, якщо необхідний періодичний догляд домашнього саду, BP-250S/ВР-260 — для тривалих робіт.

Акумуляторні кущорізи

Довжини ножів цілком достатньо, щоб дотягнутися до високих гілок, а завдяки ручці, що обертається, інструменти дозволяють комфортно виконувати навіть вертикальну обрізку.

Акумуляторні обприскувачі

Ще один інструмент, без якого не обійтися під час догляду за садом. Наш асортимент акумуляторних оприскувачів дозволяє підібрати оптимальний варіант з урахуванням площі вашої ділянки:

  • з 16-літровим баком — може працювати на одному заряді до 3 годин без перерви. Підходить для ділянок до 9 соток;
  • з 12-літровим баком — дозволяє безперервно обробляти рослини до 5 годин на одному заряді. Достатньо для території площею до 7 соток.
  • з 8-літровим баком — безперервно працює 2-4 години, оптимальний варіант для ділянок до 5 соток.

Наші акумуляторні обприскувачі мають системи регулювання тиску та витрати рідини, забезпечуючи делікатну обробку навіть крихких рослин. Оскільки інструмент може довго працювати без перерви, його конструкція розроблена для комфорту користувача. Обприскувачі оснащені плечовими лямками, мають спинку анатомічної форми для зниження навантаження та відчуття втоми під час роботи.

Акумуляторні обприскувачі

Докладніше дізнатися про особливості та переваги кожної моделі ви можете на сайті або в салоні майстерності у Вашому місті. Не витрачайте час на пошуки палива для бензоінструментів — тестуйте садову техніку з нашої акумуляторної лінійки.