Назад в новини
7216

Безкоштовне навчання по зварюванню за 30 хвилин

З 18 по 20 червня Dnipro-M проведе яскраве промо за адресою: м. Київ, вул. Зодчих 72а (ринок «Шпалерний»). Програма заходу включає в себе:

  • щоденні розіграші;
  • знижки до 30%;
  • тестування інструменту в «реальних» умовах;
  • безкоштовне навчання зварюванню;
  • пригощання для всіх присутніх.

Три дні розіграшів

Всі, хто зробив покупку на 500 гривень у період з 18 по 20 червня, беруть участь в головному розіграші зварювального інвертора Dnipro-M SAB-258N. Серед інших призів: мангал, рулетка, хрестова викрутка та слюсарний молоток. Обов’язкова умова для участі — особиста присутність.

Також протягом промо кожен учасник отримає можливість виграти ручний інструмент Dnipro-M: рулетку, будівельний степлер та багато іншого. Начало розіграшів 18-19 червня відбудеться о 14:00, а 20 червня — о 15:00.

Тестування інструменту

В процесі тестування Ви зможете самі попрацювати з інструментом. Ми пропонуємо спробувати закрутити 360 шурупів на одному заряді (шуруповертом 182Q або 123QS). Якщо інструмент не впорається з задачею, Ви отримаєте його безкоштовно.

Ми також будемо тестувати наші зварювальні інвертори в екстремальних умовах (робота під водою). За допомогою зварювального апарату ми зваримо міцний мангал. Крім того, в тестуванні візьмуть участь пили Foresta, генератори, КШМ, дрилі та пили Dnipro-M.

Не вмієте користуватися зварювальним апаратом? Не біда! Ми розповімо та покажемо. Яку зварку підібрати для різних типів робіт? Які електроди використовувати? Після нашого безкоштовного навчання Ви з легкістю зможете виконати найпростіші зварювальні роботи в себе вдома, зробивши це за допомогою зварки Dnipro-M!

Завітайте до нас!

Ми чекатимемо на Вас 18-20 червня за адресою: м. Київ, вул. Зодчих 72а (ринок «Шпалерний»). Ви також можете зателефонувати до нас за номером (067) 240-90-06. До зустрічі на нашому промо!

 

Популярні категорії