Назад в новини
3869

Бури та зубила для перфоратора: огляд оснащення

Бури та зубила — основний вид оснащення для перфоратора. Вони широко використовуються для виконання ремонтних, демонтажних і різних будівельних робіт. За їх допомогою можна робити отвори і розбивання твердих матеріалів: бетону, цегли, каменю, піноблоку та інших. Інструменти розрізняються конструктивними параметрами, потужністю обладнання, з яким вони з'єднуються, типом хвостовика.

Хвостовик — конструктивний елемент бура та зубила, за допомогою якого вони фіксуються в патроні перфоратора. Вони також мають свої конструкційні особливості, які залежать від типу патрона перфоратора. Далі докладніше розглянемо найбільш поширені види.

Вибрати бури і зубила

Бури та зубила SDS+

Для більшості побутових перфораторів підійдуть бури і зубила з хвостовиком SDS+. Вони користуються популярністю у домашніх майстрів, оскільки дозволяють виконувати різні демонтажні роботи. Такі бури і зубила підійдуть для регулярних робіт з бетоном, цеглою і піноблоком. Вони мають W-подібну форму твердосплавної напайки, яка покращує точність центрування отвору. До того ж в них є канавки для відводу пилу. Спіральна форма допомагає зробити відведення ще більш швидким.

Для зручності та ефективної роботи майстрів ми пропонуємо набір для перфораторів з типом патрона SDS+. У нього входять зубило, долото і 4 бури від 6 до 12 мм. Інструменти зберігаються в текстильному чохлі, який легко помістити в кейс з перфоратором.

Набір бурів і зубил

Лінійка SDS+ ULTRA

Для особливо складних завдань ми пропонуємо лінійку бурів і зубил SDS+ ULTRA. Їх також можна використовувати для перфораторів з типом патрона SDS+. Завдяки тригранній формі твердосплавної напайки інструменти ефективно працюють з різними матеріалами і легко проходять арматуру. 3 спеціальні канавки швидко відводять пил і шлам.

Бур Dnipro-M SDS+ULTRA

Бури, зубила, долото SDS MAX/HEX

Для перфораторів професійної серії використовуються бури і зубила великих діаметрів типу SDS MAX. Завдяки чотиригранній формі твердосплавної напайки інструменти дозволяють робити отвори в різних матеріалах великими і важкими апаратами високої потужності. Завдяки спіральній формі вони точно працюють і швидко відводять пил.

Бур Dnipro-M SDS MAX

Зубила і долото з хвостовиком типу HEX легко розбивають бетон і цеглу, підходять для різних демонтажних робіт.