Назад в новини
15506

Подарунки автомобілісту на Новий рік: добірка інструментів

До Нового року залишилося зовсім мало часу. Багато хто вже зайнятий передноворічною метушнею і пошуком подарунків. Але що робити, якщо немає ідей для презенту? Адже хочеться, щоб річ була пам'ятною та практичною, а не просто марною дрібничкою. Якщо ваш друг, колега або близька людина — автомобіліст, гарний варіант для подарунка — інструмент або обладнання для обслуговування авто.

Ми зібрали топ-інструментів та наборів, які знадобляться в гаражі або автомайстерні. На товари діє спеціальна знижка до Нового року — шукайте у списку ідеальний подарунок для автолюбителя.

Ідеї ​​для подарунка автомобілісту

Якісний інструмент стане в пригоді не тільки майстрам на СТО, але й автомобілістам, які приділяють багато часу та уваги своєму авто.

Набір “Подарунок для автомобіліста”

Інструменти з набору знадобляться в гаражі і домашній майстерні. За допомогою автомобільного компресора TI-40L можна накачати колеса, надути м'яч, матрац, круг тощо (за рахунок додаткових комплектних насадок). Набір ключів ріжково-накидних ULTRA та викрутка з насадками 6 в 1, S2 допоможуть виконати широкий спектр ремонтних завдань, а захисні рукавички KRAFT L — захистити руки під час роботи. Для зручності зберігання в комплекті ящик для інструментів Profi Box 20".

Що подарувати автомобілісту на новий рік 2024

Акційна ціна на набір 3 597 грн (4 872 грн).

Набір інструментів ULTRA 46 шт. 1/4"

Набір для побутового та напівпрофесійного використання: від ключа-тріскачки та шестигранних ключів до торцевих головок. У комплекті кейс для зберігання та транспортування.

Набір подарункових інструментів на новий рік

Акумуляторний ліхтар LL-12 Ultra + акумуляторна батарея BP-122 + зарядка FC-122

Автономний ліхтар стане в пригоді не тільки на СТО та в гаражі, а й у будівництві та ремонті, для кемпінгу, походів, прогулянок тощо. Магнітна платформа та висувний гак для підвісу дають можливість зафіксувати ліхтар на різних поверхнях. Акумулятор та зарядний пристрій можна використовувати не тільки з ліхтарем LL-12 Ultra, а й іншими акумуляторними інструментами з нашої 12-вольтової лінійки.

Набір на подарунок до Нового року

Мийка високого тиску Dnipro-M PW-14B (2021)

Універсальна техніка для миття легкового автомобіля, велосипеда та мототехніки. Також підходить для очищення різних поверхонь на дачі, прибудинковій території. PW-14B впорається із забрудненнями середньої складності.

Що подарувати автомобілісту на новий рік 2023

У нашому асортименті ще багато варіантів для автомобілістів — шукайте ідеальний варіант на сторінці акцій до Нового року. Поспішайте, акційні товари швидко закінчуються.