Назад в новини
8317

Що подарувати чоловікові на Новий 2022 рік: кращі ідеї

Дарувати майстерність — легко! Особливо якщо ваш коханий, товариш, батько або дідусь — вправні майстри, які люблять щось створювати або ремонтувати своїми руками. Вони точно оцінять презент, з яким робота стане зручнішою та приноситиме задоволення. А якщо подарувати інструменти в наборі, радості чоловіків не буде меж!

Щоб полегшити вам вибір, ми склали три варіанти подарунка на Новий рік для чоловіків, які стануть їм у нагоді в квартирі чи будинку, на дачі або в гаражі. 

Для справжнього господаря

Зварювальний апарат IGBT Dnipro-M SAB-15 з набором кабелів та кутова шліфмашина Dnipro-M GS-98 

У господарстві без зварювального апарата — нікуди, тому радимо придивитися до найпопулярнішої моделі для побуту — інвертора IGBT Dnipro-M SAB-15. Це універсальний інструмент, що працює зі струмом до 150 А. 

Він легкий (усього 3,1 кг) та компактний, може працювати до 10 годин поспіль з електродами діаметром 3 мм та до 3 годин без перерви з електродами діаметром 4 мм. До інвертора одразу йдуть кабелі, тому лишається тільки підключити — і вже можна зварювати!

Доповнює набір найлегша болгарка в лінійці Dnipro-M GS-98 з робочою потужністю 980 Вт. Інструмент добре лежить в руці завдяки компактній ручці (185 мм) та невеликій довжині (265 мм). КШМ має 3-метровий кабель, що полегшує роботу на висоті.

Набір на Новий рік: зварювальний апарат, болгарка, кабелі

Для легкого ремонту

Перфоратор прямий Dnipro-M RH-100Q, кутова шліфмашина GS-98 із захисними окулярами та мастилом 

Прямий перфоратор Dnipro-M RH-100Q — універсальний інструмент, що працює в 3 режимах та бурить отвори у бетоні, камені, цеглі. Ним можна демонтувати або штробити бетон, цеглу, штукатурку, свердлити метал, дерево, кахель та пластик.

З RH-100Q зручно, адже він має регулятор обертів, вбудований у кнопку «Пуск», довгий кабель 4 м, обмежувач глибини свердління та прогумовані ручки для надійного хвату.

Завдяки компактним розмірам та невеликій вазі болгаркою Dnipro-M GS-98 можна працювати навіть однією рукою. Інструмент значно полегшує роботу на висоті та у важкодоступних місцях. До набору вже входять прозорі захисні окуляри та мастило для змащення деталей перфораторів, тому можна не турбуватися про дрібниці.

Набір на Новий рік: перфоратор, болгарка, захисні окуляри, мастило для оснащення

Акумуляторний набір на всі випадки життя

Акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-218, зарядний пристрій та батарея 

CD-218 — це найкомпактніша модель лінійки 20V інструменту Dnipro-M, яка сумісна з усіма батареями на 20V. Шуруповерт з двостороннім редуктором і крутним моментом 24 Н·м. До набору входять зарядний пристрій з батареєю.

Набір на Новий рік: акумуляторний дриль-шуруповерт, зарядний пристрій, батарея

І головне, справжній подарунок — це той, який ми робимо від всього серця та з найтеплішими емоціями. Якщо Ви не знайшли серед запропонованих свій подарунок, більше ідей можна подивитися тут. Бажаємо вам багато добра та любові! Майстерних свят!