Назад в новини
1487

День народження салонів Dnipro-M: Львів та Кам'янець-Подільський

Протягом усього року наші салони у Львові та Кам'янці-Подільському надавали майстрам необхідний інструмент, професійну консультацію та сервіс. Дякуємо, що вибирали Dnipro-M! В знак вдячності ми підготували спеціальні акційні пропозиції та розіграш призів.

Коли і де?

З 23 по 25 червня чекаємо мешканців та гостей міст за адресами:

Що на вас чекає

Кожен відвідувач салону зможе протестувати будь-який інструмент із наявності, поспілкуватися з однодумцями, отримати професійну консультацію, пригоститься кавою та придбати інструмент зі знижкою.

Знижки на покупки та розіграш інструментів

Купуючи електроінструмент, гості заходу отримають знижку 20% на всі неакційні товари в чеку.

Покупці салону у Львові з чеками на суму від 1000 грн зможуть взяти участь у розіграші інструментів. За кожну 1000 грн, витрачену на покупку, ви отримаєте 1 лотерейний білет, який надає право на участь у розіграші призів. Більше білетів — більше шансів на перемогу! Серед призів:

  • болгарка GL-240;
  • мережевий дриль-шуруповерт TD-30;
  • рулетка Profit 5м * 19мм.

Розіграш відбудеться 25 червня о 18.00. Під час розіграшу присутність у салоні учасників з виграшними квитками — обов'язково!

Покупці салону в Кам'янці-Подільському з чеком на суму від 500 грн стануть учасниками безпрограшної лотереї, в якій можна виграти знижку на наступне придбання неакційного інструменту.