Назад в новини
3031

Свято продовжується! Фірмовий магазин Dnipro-M в Києві запрошує в гості

До святкування дня народження нашого фірмового магазину в Києві (Куренівка) приєдналося чимало поціновувачів якісного електроінструменту. Ми щиро хочемо, щоб свято не закінчувалось і саме тому продовжуємо дарувати Вам яскраві емоції, гарний настрій і якісну продукцію. У нас залишилося ще багато приємних сюрпризів і різноманітних знижок, які чекають своїх власників.

Свято не закінчується!

Цілих три дні, з 11 по 13 жовтня, відвідувачі нашого фірмового магазину в районі Куренівського ринку в Києві зможуть не тільки придбати надійний електроінструмент, садово-паркову техніку, зварювальне та інші види обладнання в атмосфері справжнього свята, а й взяти участь у наших активностях.

Спеціально для Вас

Пропонуємо Вам підготуватися до опалювального сезону і самостійно протестувати наші бензопили. Беріть участь в наших майстер-класах, користуючись надійним бензоінструментом, і прикрашайте свій будинок або дачу унікальними виробами, створеними своїми руками.

Також ми підготували для Вас яскраву програму заходів:

  • тест-драйв нової і унікальної акумуляторної лінійки інструментів;
  • захоплюючий майстер-клас з нашим деревообробним і зварювальним обладнанням;
  • цікаві конкурси;
  • гарантовані подарунки.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Чи знаєте ви?

Фірмовий магазин в районі Куренівського ринку в Києві є єдиним нашим представництвом в Україні, де до кінця місяця діє послуга Trade In - обмін старого інструменту на новий зі знижкою -15%.

Приєднуйтесь до нашого свята!

Ми чекаємо на Вас 11-13 жовтня за адресою: м. Київ, Петропавлівська площа, 9 (район Куренівського ринку).