Назад в новини
2570

Як Dnipro-M на Сорочинському ярмарку закохував у інструмент

17-22 серпня ми брали участь в одному з найвідоміших та найколоритніших українських ярмарків. У селі Великі Сорочинці, де все сповнене веселою атмосферою свята, ми знайомили гостей з новинками інструментів та піднімали настрій запальними конкурсами і розвагами.

Фото з Сорочинської ярмарки - 1

Уявляєте, Сорочинському ярмарку, що на Полтавщині, вже понад 400 років! Українці приїздили сюди на торгівлю та за покупками ще наприкінці XVII століття. А додала неабиякої слави та унікального колориту цьому місцю однойменна повість Миколи Гоголя.

Після минулорічної паузи у Великих Сорочинцях нарешті відновили національну традицію ярмаркування. Цьогоріч ярмарок зібрав близько 2000 підприємців та народних майстрів з усіх куточків України та з-за кордону. 

Ми облаштували велику та яскраву локацію. Створили цілу алею майстерності з 8 помаранчевих наметів та позитивних «дніпроменів», які запрошували гостей завітати до нас. У самому серці ярмарку ми розташували тематичні зони, присвячені акумуляторним лінійкам, електро- та ручному витратному інструменту, перфораторам і відбійним молоткам, зварювальному обладнанню та садово-парковій техніці. У затишному холодку всі охочі могли познайомитися з інструментом, випробувати його в роботі та отримати кваліфіковану консультацію від наших консультантів та продукт-менеджерів.

Фото з Сорочинської ярмарки - 2

Фото з Сорочинської ярмарки - 3

Ми не забули й про відпочинок — для гостей працювала лаунж-зона з м’якими кріслами. А всіх, хто бажав освіжитися, ми рятували від літньої спеки прохолодними струменями води з фарбопультів.

Фото з Сорочинської ярмарки - 4

Фото з Сорочинської ярмарки - 5

Щоб наші наймолодші відвідувачі не сумували, поки їх батьки обирають інструмент, ми підготували цікаві активності для дітей: майстер-класи з виготовлення дерев’яних поробок, розфарбовування розмальовок та ігри, а також усіх пригощали смаколиками.

Фото з Сорочинської ярмарки - 6

Фото з Сорочинської ярмарки - 7

Ярмарок — це захопливе дійство, яке важко уявити без конкурсів та розваг. А на нашій локації було чим себе потішити! Вдень драйвового настрою додавали вправні жонглери прапорами, а ввечері ми запалювали серця наших гостей видовищним фаєр-шоу. Підігрівав святковий настрій незвичайний краш-тест. Цього разу перевірку на міцність ми влаштували для колуна Dnipro-M. Переможця, який зміг би зламати сокиру, чекала новенька електропила.

Фото з Сорочинської ярмарки - 8

Фото з Сорочинської ярмарки - 9

Фото з Сорочинської ярмарки - 10

Для всіх, хто брав участь у тестуваннях інструменту та програмі лояльності, провели розіграші призів. За активність на локації ми дарували знижки 200 гривень. А учасники, охочі випробувати свою удачу, відгадували виграшні комбінації цифр, щоб відкрити замок на скриньці з призами. 

Фото з Сорочинської ярмарки - 11

Фото з Сорочинської ярмарки - 12

Сподіваємося, що у всіх гостей, які побували на нашій локації майстерності, залишилися найтепліші враження та купа яскравих спогадів. Наступного року зустрінемось на Сорочинському ярмарку знов!

Фото з Сорочинської ярмарки - 13

Фото з Сорочинської ярмарки - 14

Фото з Сорочинської ярмарки - 15

Фото з Сорочинської ярмарки - 16