Назад в новини
5338

День з майстром Dnipro-M: як працює один з найкращих сервісів в Україні

 

Знайомтесь, це Антон Горбащенко — сервісний майстер нашого бренду. Він працює в компанії вже півтора року. «Спочатку я був оператором сервісу, а згодом зрозумів, що мені набагато цікавіше працювати з технікою. За фахом я інженер інформаційно-вимірювальних систем, тому робота з інструментами дуже подобається», — розповідає Антон.

У руках профі

Запитуємо, як швидко майстер може полагодити інструмент. «Техніка знаходиться на сервісі не довше 3 днів, але 90% всіх ремонтів встигаємо зробити протягом доби, — говорить Антон. — Те, скільки часу потрібно на ремонт, залежить від складності поломки та виду інструмента. Наприклад, з болгаркою або шуруповертом можу впоратись за 20-30 хв, а от на відбійний молоток піде кілька годин, бо щоб його розібрати, потрібно багато часу». 

Антон Горбащенко — сервісний майстер з Києва

Антон Горбащенко — сервісний майстер з Києва

Поки говоримо, Антон вправно розбирає перфоратор, який зранку принесли на сервіс. «Тут потрібно замінити щітки, перевірити інші деталі та вузли. Діагностика показала, що треба поставити новий підшипник ротора», — коментує майстер.

Заміна щіток у двигуні перфоратора

Заміна щіток у двигуні перфоратора

«Я не тільки лагоджу зламаний вузол, але й роблю діагностику всього інструмента. Адже користувач може навіть не здогадуватися, що всередині щось зносилося або вийшло з ладу. Тобто після сервісного обслуговування клієнт отримає до рук інструмент, наближений до заводських параметрів, із заміненими деталями.

Майстер за роботою

Майстер за роботою

До речі, ми не тільки ремонтуємо, але й готуємо інструменти до сезону, робимо планову перевірку техніки, яка активно використовується, навіть якщо немає нарікань на її роботу. Це потрібно, щоб інструменти служили надійно та довго», — розказує майстер.

Антон дістає нові деталі, які незабаром поставить в інструмент

Антон дістає нові деталі, які незабаром поставить в інструмент

Наприкінці роботи Антон розпилює на корпус спеціальний засіб. Питаємо, навіщо. «Ми завжди чистимо інструмент перед тим, як повернути власнику. Всередині я вже навів лад, залишилося відмити від бруду, щоб блищав, як новенький!» — говорить майстер.

Чистка інструментів — фінальний етап будь-якого ремонту

Чистка інструментів — фінальний етап будь-якого ремонту

Гарантія — зручна та цифрова

На наш електроінструмент гарантія діє 3 роки. Протягом цього періоду ремонт безкоштовний. А щоб здати інструмент на сервісне обслуговування, не потрібно зберігати купу паперів — чек або гарантійний талон. В нас вже давно діє цифрова гарантія — потрібен лише серійний номер або навіть номер телефону, за яким реєструвався клієнт.

Майстер перевіряє обмотку статора

Майстер перевіряє обмотку статора

Живе спілкування з майстром

Антон зізнається, найбільше любить роботу за те, що вона не дає засумувати. «Кожен випадок цікавий, проста поломка може ховати в собі купу несподіванок. Ти дивуєшся, шукаєш, як найкраще полагодити», — говорить майстер. А ще йому подобається живе спілкування з людьми.

«Я щодня говорю з клієнтами — в салоні або телефоном, якщо інструмент відправляли кур’єром чи поштою. Часом люди дивуються, коли майстер особисто консультує. Буває, телефонують мені, щоб щось запитати, порадитися. Це мене тішить, бо наша ціль — допомагати. Я хочу, щоб інструмент якнайдовше служив своїм власникам, щоб люди змогли зробити ним багато важливих речей».

Як новенький!

Як новенький!

Клієнт забирає інструмент

Клієнт забирає інструмент та спілкується з майстром і працівником сервісу

Сервіс, який завжди поряд

В Україні працюють 136 сервісних майстерень у більш ніж 70 містах. Здавати інструмент на сервісне обслуговування зручно, адже майстерні знаходяться прямо у приміщенні наших салонів. Одразу можна й проконсультуватися щодо роботи з інструментами, познайомитись з новинками, випити смачної кави.

Якщо у вашому населеному пункті немає нашої майстерні, інструмент можна відправити на сервіс «Новою Поштою». А якщо ви мешкаєте або працюєте в радіусі 20 км від міста, в якому розташований наш салон майстерності, можна викликати кур’єра Dnipro-M. Він приїде протягом 3 годин та у зручний для вас час. 

Довіра клієнтів для нас — найкраща нагорода. У 2021 році наш бренд за результатами відкритого голосування споживачів став кращим в номінації Української народної премії «Сервісне обслуговування/ремонт електроінструменту». Ми вдосконалюємося для вас!