Циркулярні пили

Відео про інструмент

Циркулярні ручні пили — це мобільний ріжучий інструмент, який використовується для розпилювання дощок, бруса, алюмінію, пластику та різних деталей без прив’язки до робочого столу. Крім ручних, існують також настільні циркулярні дискові пили, що представляють собою повноцінні деревооброблюючі верстати (циркулярні пили з підставкою).

Принцип роботи інструменту полягає в передачі крутного моменту від двигуна до пильного диска. Обертаючись з великою швидкістю, він розрізає матеріал. Чим більше діаметр пильного диска, тим більше буде глибина різу. Будівельною циркулярною пилою можна різати тільки по прямій, однак вона підходить також для створення похилих пропилів. Головне призначення цього інструменту — чорновий різ дерев’яних та інших заготовок.

Переваги ручних циркулярних пил Dnipro-M

  • Потужність пил до 2300 Вт дозволяє виконувати розпил деревини глибиною до 85 мм. Ці показники задовольняють більшість потреб при професійному використанні.
  • Мідна обмотка на двигуні додатково вкрита трьома шарами термостійкого лаку. Це запобігає небажаному перегріву двигуна.
  • Масивні шестерінки редуктора виготовлені з високоякісної легованої сталі, що подовжує термін їх експлуатації.
  • Для максимально комфортного використання передбачена система бокового видалення тирси, додаткова рукоятка та механізм швидкої заміни щіток.
  • В комплекті з циркуляркою додається пильний диск та паралельний упор. Диск надійно захищений від пошкоджень завдяки спеціальному кожуху, що виготовлений з міцного литого алюмінію.
  • Наші ручні циркулярні пили можна встановлювати стаціонарно (CS-235), використовуючи їх в якості розпилювального верстата.
  • Розклинюючий ніж (CS-235) запобігає затисканню диска в матеріалі. Це знімає з інструменту частину навантаження та підвищує якість різу.
  • Суцільнометалева станина гарантує високу точність різу під кутом від 90° до 45° та міцність конструкції при тривалій експлуатації.
  • До пиловідводу циркулярних пил (CS-210/СS-235 IN) можна підключити пилосос. Така можливість забезпечує чисті умови роботи у приміщенні.
  • Компактний розмір та невелика вага дозволяють працювати як на професійному рівні, так і людям без великого досвіду роботи.

Чому купувати в нас — вигідно?

Гарантія на всі ручні циркулярні пили Dnipro-M — 3 роки. Протягом цього часу Ви можете отримати безкоштовний ремонт та обслуговування інструменту. При замовленні будь-якої циркулярної пили Ви отримаєте безкоштовну доставку «Новою Поштою» по Україні.

Відео про інструмент

youtube-img