Назад в новини
3211

Ліга Майстрів 2021: як пройшов найбільший в Україні саміт професіоналів у сфері будівництва

2-3 жовтня у Києві відбувся Саміт Ліги Майстрів — одна з наймасштабніших подій, яка щороку збирає професіоналів у сфері будівництва та ремонту з усіх куточків України. Протягом двох днів близько 2000 учасників відвідали спеціалізовані зустрічі та майстер-класи, обмінялися досвідом та познайомилися з найсучаснішим інструментом і прогресивними технологіями.

Ми вже втретє долучилися до заходу, цьогоріч виступивши в ролі генерального спонсора Саміту. На території виставкового центру наш бренд облаштував кілька яскравих локацій. На вулиці учасників зустрічала зона садово-паркової техніки, де всі охочі мали змогу попрацювати нашими бензо- , електро- та акумуляторними пилами. 

Поряд ми розташували зону зварювального обладнання, де знайомили з новими та вже популярними моделями інверторів, плазморізів та аксесуарів для зварювальних робіт. Третім майданчиком була територія інструментів, які працюють з бетоном: перфораторів, відбійних молотків, монтажних пістолетів та інших.

Всередині виставкового центру на учасників чекала зона нашої акумуляторної лінійки інструменту. Тут можна було спробувати в роботі шуруповерти, гвинтоверти, КШМ та багато прототипів, які згодом з’являться на полицях наших салонів майстерності.

Поряд з акумуляторною технікою ми розташували майданчик для обладнання по роботі з плиткою, на якому презентували наші болгарки, реноватори, а також витратні матеріали, серед яких різні види алмазних дисків та коронок. Зовсім поряд всі бажаючі могли познайомитися з ручним інструментом та засобами захисту.

А ще Саміт Ліги Майстрів — це яскраві емоції та дружня атмосфера. Два дні ми дарували приємні враження усім учасникам: проводили розіграші інструментів та конкурси з подарунками. На всіх любителів швидкості та драйву чекав VR-симулятор автомобільних перегонів. Для віртуальних гонщиків ми створили особливу ігрову трасу від нашого бренду.

«Дуже приємно зустріти на Саміті вже знайомих профі та дати початок цікавому й корисному спілкуванню з новими учасниками, — каже керівник напрямку по роботі з професійним сегментом Dnipro-M Олександр Приходько. — Мене з колегами переповнюють неймовірні емоції, коли до нас підходять люди й кажуть, що минулого року ділилися своїми міркуваннями, як покращити прототипи, а цьогоріч на полицях та стендах вже стоять нові моделі, в яких ми втілили всі побажання майстрів. Ми дослухаємося до професіоналів своєї справи та вчимося разом з ними, щоб у підсумку створити саме ту техніку, яка стане зручним та надійним компаньйоном у будь-якій роботі».

З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на Лізі майстрів наступного року! А поки, ділимося з вами світлинами з цьогорічного заходу.

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021

Ліга Майстрів 2021