Назад в новини
3471

Dnipro-M на «Лавці майстрів» в Одесі - як це було

Одеса зустріла нас привітними жителями і своєю морською погодою, навіть дощ у п’ятницю не став нам на заваді. З 29 червня по 1 липня проводився фестиваль «Лавка майстрів», учасником якого, вже за традицією, став Dnipro-M. Парк Шевченка зібрав умільців та виробників з усіх куточків України. Бренд Dnipro-M також представив інструмент, який став у нагоді не тільки майстрам і професіоналам, але й не залишив байдужими відвідувачів фестивалю.

Малювання з Dnipro-M

Що було на фестивалі

Українцям подобається тестування інструменту перед покупкою, а ми, зі свого боку, цю можливість надаємо!

Зокрема, на фестивалі в Одесі кожен охочий міг випробувати шуруповерти та ручний інструмент Dnipro-M. Юні гості наших стендів займались розмальовуванням брендових іграшок, а відвідувачі старше за віком приймали участь у змаганнях “футбол шуруповертами”, в якому визначався наймайстерніший користувач інструментом. Примітно, що дівчата в змаганнях з чоловіками вигравали частіше.

Серед відвідувачів, які тестували нашу продукцію, з допомогою лотереї розігрувались призи: ручки, блокноти та магніти. Одесити отримали подвійний виграш: як і подарунки, так і досвід роботи якісним інструментом, розробленим українськими інженерами.

Футбол з шуруповертом Dnipro-M

Друга всеукраїнська Лавка майстрів “МаДЄ in Ukraine”

Це всеукраїнський фестиваль, який щорічно проходить в Одесі. Понад двухсот майстрів, народних умільців, рукодільців, невеликих і крупних виробників презентують свої вироби та продукцію всім гостям заходу. В цьому році фішкою фесту стало театралізоване дійство “Моя велика одеська сім’я”.

Слідкуйте за анонсами та відвідуйте фестивалі за участю Dnipro-M!