Назад в новини
4199

Нарешті відкрилися! Магазини бренду продовжують роботу

З понеділка, 25 січня, в Україні послабили карантинні обмеження і магазини Dnipro-M знову відкрили свої двері для відвідувачів. Нарешті можна вживу спілкуватися з людьми, вести з ними цікаві бесіди про інструменти та життя, а також частувати гостей ароматною кавою або чаєм. Звичайно, з дотриманням правил безпеки, адже здоров'я — найголовніше.

Ми зустріли початок тижня у фірмовому магазині біля станції метро «Видубичі» в Києві. Вже з восьмої ранку тут було людно. За розповідями відвідувачів, під час локдауну багатьом не вистачало привітної розмови, можливості потримати інструменти в руках, увімкнути їх і спробувати попрацювати. Так, замовлення на сайті і безкоштовна швидка доставка значно економили час та зусилля. Але віртуальні сервіси — чудове доповнення до щирого діалогу між людьми.

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!

Нікіта розповів нам, що не міг дочекатися, поки завершиться карантин. «Коли з'являється більше вільного часу, ніж зазвичай, завжди хочеться зробити щось корисне. Але за інструментом до магазину не міг зайти, бо все було зачинено, тому намагався знайти підпільні точки продажу. Я не люблю замовляти на сайті, набагато приємніше — вживу», — каже клієнт. Нікіта говорить, що обрав для себе будівельний степлер та кілька біт для побутових потреб. «У чоловіка вдома завжди мають бути інструменти, адже у будь-який момент щось може зламатися. Або картину треба повісити. Під час локдауну, наприклад, я проводив кабельний інтернет», — вважає покупець.

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!

Чоловік говорить, що в арсеналі його інструментів є чимало обладнання від Dnipro-M. «Мені сподобався акумуляторний шуруповерт, також купував для себе болгарку, фрезер, циркулярну пилу та лобзик. Всі інструменти — недорогі та якісні», — підсумовує Нікіта.

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!

«Скучив за тим, щоб просто зайти до магазину. Під час карантину замовлений товар можна було забрати тільки з вулиці, все-таки холодно», — ділиться Анатолій. Чоловік каже, що часто навідується до Dnipro-M, а під час карантину замовляв інструмент на сайті. «Роблю вдома ремонт. Сьогодні придбав бур, який мені знадобиться під час утеплення стіни. А нещодавно брав лазерний рівень та драбину», — розповідає покупець.

Нарешті відкрилися!

Початок тижня після локдауну приніс й нові знайомства з клієнтами. Наприклад, Андрій до фірмового магазину завітав вперше. «Проїжджаю повз Dnipro-M часто, але зайшов тільки сьогодні. Планую купити електродриль для дрібних робіт вдома. Чудові враження від обслуговування, все тут серйозно», — поділився своїми думками гість після розмови з продавцями-консультантами.

Нарешті відкрилися!

Перший раз вирішили завітати до магазину й Влад з Євгеном. За чашкою кави товариші розповіли, що ремонтували автомобіль неподалік. «Знадобилися рукавички і ми зайшли, коли побачили яскраві вітрини магазину й надувного чоловічка перед входом, який кумедно махає рукою», — каже Євген.

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!

Хлопець говорить, що задоволений обслуговуванням і поставив би найвищу оцінку за п'ятибальною шкалою. «Напевно, ще до вас зайдемо, адже ціни доступні», — говорить на прощання покупець. 

Нарешті відкрилися!

Даниїл розповів, що в магазині опинився випадково і приємно вражений розмаїттям товарів. Хлопець розказав, що працює в компанії, яка створює електроскейтборди, але в Dnipro-M хоче обрати щось не для роботи, а для себе. «Кожен чоловік — це механік, який повинен вміти полагодити. Тому принаймні набір викруток має бути вдома у кожного», — переконаний Даниїл. 

Нарешті відкрилися!

Ми завжди поруч. Щоб разом з новим інструментом Ви могли втілити всі свої задуми, в фірмових і онлайн магазині постійно діють знижки та вигідні пропозиції. Читайте про них в стрічці новин, а також в соціальних мережах.

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!

Нарешті відкрилися!