Назад в новини
9652

Новий салон Dnipro-M у м. Хмельницький

Мережа салонів майстерності Dnipro-M продовжує зростати! Цього разу запрошуємо мешканців та гостей міста Хмельницький на відкриття нового салону. Тепер у майстрів з'явилося ще більше місць, де вони зможуть протестувати інструмент та поспілкуватися з однодумцями. Чекаємо на вас у гості — підготували спеціальну програму, акційні пропозиції та розіграш призів.

Коли і де?

З 17 по 19 червня запрошуємо відвідати новий салон за адресою:

  • м. Хмельницький, вул. Львівське шосе, 16А, (067) 414-58-98

Що на вас чекає

На відкритті нового салону майстерності Dnipro-M ви зможете протестувати будь-який інструмент із наявності, поспілкуватися з однодумцями, отримати професійну консультацію, пригоститься кавою та придбати інструмент зі знижкою. На честь відкриття підготували спеціальні пропозиції для відвідувачів.

Знижки на покупки

Купуючи електроінструмент, гості заходу отримають знижку 20% на всі неакційні товари в чеку.

До того ж з чеком на суму від 500 грн ви станете учасником безпрограшної лотереї, в якій зможете виграти знижку на наступну покупку неакційного інструменту.

Розіграш призів

Серед покупців вказаного салону майстерності ми розіграємо подарункові сертифікати на 500, 1000 та 2000 грн. У розіграші беруть участь покупці, які здійснили покупку у розмірі від 1500 грн. За кожні витрачені 1500 грн ви отримаєте 1 лотерейний білет для участі. Більше білетів — більше шансів на перемогу!