Назад в новини
2722

Ви нам довіряєте - ми даємо більше! Нові магазини Dnipro-M щотижня

Наш Бренд - це не тільки якість, перевірена часом, але і довіра мільйонів користувачів нашої продукції по всій країні. Надійний електроінструмент і бездоганний сервіс, який ми надаємо, дозволив кожному споживачеві отримати бажаний результат в процесі виконання будівельних і ремонтних робіт.

Наша якість - Ваш вибір

Ми неухильно працюємо над тим, щоб забезпечити належну якість своєї продукції і зробити покупку максимально зручною для кожного клієнта. На сьогоднішній день наша мережа представлена 41 фірмовим магазином по всій Україні. При цьому кожного тижня ми відкриваємо 3-4 нових представництва, що говорить не тільки про затребуваність в нашому інструменті, а й про високий ступінь довіри до нашого Бренду.

Сервіс для Вас

Ми надаємо наступні види сервісних послуг:

У деяких місцях також доступна послуга заточування ланцюга і навіть підзарядки мобільного телефону.

Також для Вас:

  • можливість ремонту в сервісному центрі або в фірмовому магазині з майстернею;
  • безкоштовна заміна інструменту на час ремонту.

Також в нас діє постійна послуга Trade-In, за умовами якої Ви можете обміняти свій старий інструмент будь-якого виробника і в будь-якому стані на можливість придбати абсолютно новий Dnipro-M з хорошою знижкою.

Крім того, ми регулярно розробляємо акції і сезонні пропозиції для своїх покупців, що дозволяє купити якісний електроінструмент максимально вигідно.

Відвідайте будь-який з наших фірмових магазинів і особисто переконайтеся в бездоганній якості продукції та високому класі наших сервісних послуг.