Назад в новини
10668

Відкриття фірмових магазинів Dnipro-M у семи містах

З 29 по 31 жовтня в Україні стане на сім наших фірмових магазинів більше. Це дарує Вам ще більше можливостей вибрати і купити надійний інструмент для вирішення своїх завдань. Урочисте відкриття відбудеться в містах Дніпро, Рівне, Коростень, Броди, Синельникове та смт Варва. Також з 30 жовтня по 1 листопада відкриття відбудеться у м. Чернівці. На Вас чекають розіграші цінних призів, приємні подарунки, послуга обміну інструменту і багато іншого.

Програма свята

У дні відкриття в зазначених магазинах діятиме послуга обміну інструменту. За її умовами Ви можете принести нам свій старий і навіть неробочий інструмент будь-якого виробника і отримати знижку 15% на покупку будь-якого нового інструменту від нашого Бренда.

Також на Вас чекають:

  • святкова атмосфера;
  • презентація і тестування нашого інструменту;
  • цікаві конкурси;
  • подарунок за листівку;
  • ароматна кава та солодощі.

Розіграші призів у містах Дніпро, Коростень та Рівне

У містах Дніпро, Коростень та Рівне ми проведемо розіграш цінних призів серед усіх, хто в дні відкриття (29-31 жовтня) зробить покупку на суму від 500 грн. одним чеком. Добірка призів змінюється щодня:

  • 29 жовтня: брендована кружка, рулетка Dnipro-M, мережевий дриль-шуруповерт Dnipro-M TD-60;
  • 30 жовтня: брендована кружка, степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм + скоби гартовані, оцинковані Dnipro-M 14 мм, шліфувальна машина кутова Dnipro-M GS-98;
  • 31 жовтня: рівень будівельний Dnipro-M Profit 800 мм з магнітом, степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм + скоби гартовані, оцинковані Dnipro-M 14 мм, акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-120H.

Всі розіграші почнуться рівно о 15:00. Присутність учасників обов'язкова!

Ви можете брати участь у розіграші всі три дні, якщо не виграли головний приз.

Ми чекаємо Вас на відкритті 29-31 жовтня за адресами:

Цінні призи в м. Броди, Синельникове, Чернівці та смт Варва

Відкриття в містах Броди, Синельникове та смт Варва відбудеться 29-31 жовтня. А наш новий фірмовий магазин у Чернівцях святкуватиме своє відкриття з 30 жовтня по 1 листопада.

На відкритті магазинів у цих містах ми також розіграємо цінні призи серед покупців з чеками на суму від 500 грн.. Розіграші будуть проходити всі три дні свята. Добірка призів змінюється щодня:

  • Перший день: рулетка Dnipro-M, мережевий дриль-шуруповерт Dnipro-M TD-60;
  • Другий день: степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм + скоби гартовані, оцинковані Dnipro-M 14 мм, шліфувальна машина кутова Dnipro-M GS-98;
  • Третій день: рівень будівельний Dnipro-M Profit 800 мм з магнітом, степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм + скоби гартовані, оцинковані Dnipro-M 14 мм, акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-120H.

Розіграші в цих магазинах відбудуться рівно о 16:00. Присутність учасників обов'язкова!

Ви можете брати участь у розіграші всі три дні, якщо не виграли головний приз.

Відкриття відбудеться 29-31 жовтня за адресами:

У Чернівцях відкриття відбудеться 30 жовтня-1 листопада за адресою: Калинівський ринок, ТЦ «Добробут», сектор 3, ряд 1, магазин №5.

Не пропустіть урочисте відкриття наших фірмових магазинів у своєму місті!