Назад в новини
4251

Найгучніша подія цього літа - відкриття магазину на метро Почайна

Цієї неділі, 15 липня відбулося саме грандіозне відкриття фірмового магазину Dnipro-M в самому центрі столиці: за адресою проспект Степана Бандери, 8. З 9:00 і до 18:00 не припинялось тестування інструменту, шоу-програма, подарунки і шампанське, майстер-класи для дітей і дорослих, а головне те, що понад 400 осіб познайомилися з інструментом нового покоління якості та ціни!

Неможливо пройти повз

Відкриття фірмового магазину Dnipro-M викликало особливий ажіотаж у мешканців столиці, а все тому, що продукт, який ми пропонуємо - краще рішення у співвідношенню ціни та якості на ринку України.

ФМ Dnipro-M
ФМ Dnipro-M

Крім того, пройти або проїхати повз було просто неможливо: шоу-програму, музику, ведучого та іншу фірмову атрибутику було помітно в радіусі декількох кілометрів.

Подарунки та конкурси кожну годину

Тестування практично будь-якого інструменту перед покупкою - унікальна "фішка" магазинів Dnipro-M. У неділю воно було особливим: гості змагалися в різі електропилкою на швидкість та у закручуванні шурупів, виготовляли різні виробу за допомогою зварювальних апаратів Dnipro-M і навіть грали у "дартс" степлером.

тестування пили Foresta
тестування  шуруповертів Dnipro-M

Але яке змагання без подарунків. Найспритніші учасники тестувань отримали брендовані пледи, флешки, чашки та Powerbank-й. Наш ведучий щогодини перевіряв гостей на знання інструменту Dnipro-M, а самі ерудовані забирали з собою шампанське.

Святкові супер-призи - шуруповерт Dnipro-M і 43-дюймовий телевізор

переможець

Найсмачніше ми залишили на завершення урочистого відкриття. Кожен, хто робив покупку в новому магазині у день відкриття, взяв участь у святковому розіграші призів. Головним подарунком був телевізор. Щасливчик, мабуть навіть не сподівався на виграш, так як під час розіграшу був відсутній, але ми з ним зв'язалися і обрадували.

Інструмент нового покоління якості та ціни

Відкриття фірмового магазину в черговий раз підтвердило те, що ми рухаємося в правильному напрямку. З кожним днем ​​все більше людей отримують можливість користуватися інструментом європейської якості за доступні гроші. Інструментом, який прослужить довго і допоможе впоратися з завданнями будь-якої складності в ремонті, будівництві, на дачі або в гаражі. Інструментом, яким можна пишатися!

Тому, якщо Ви ще не встигли побувати у нас - заходьте в гості! У будь-який день тижня з 8:00 до 20:00 ми готові Вас дивувати за адресою: Київ, проспект Степана Бандери 8.

Всі фото з відкриття дивіться тут - https://fex.net/845432974617