Назад в новини
4136

Святкове відкриття нових салонів майстерності в трьох містах

З 21 по 23 жовтня на своїх перших покупців чекають нові салони майстерності в

Києві, Вишневому та Миргороді. Запрошуємо Вас на урочисте відкриття — для всіх відвідувачів ми підготували святкову програму, спеціальні активності та знижки.

Коли і де?

Нові салони майстерності відкриваються за адресами:

Святкова програма

У дні відкриття у всіх перерахованих вище салонах майстерності Ви зможете познайомитися з нашим асортиментом, протестувати акумуляторну лінійку, перфоратори, бензопили, зварювальне обладнання. До того ж на всіх відвідувачів чекає запашна кава та солодощі.

«Колесо фортуни»

Покупці наших нових салонів майстерності в зазначених містах, незалежно від суми покупки, зможуть взяти участь у безпрограшній лотереї.

Розіграші призів

Серед покупців зазначених вище салонів майстерності ми розіграємо подарункові сертифікати на 500, 1000 і 2000 грн. У розіграші беруть участь покупці, які здійснили покупку на суму від 1000 грн. За кожну витрачену 1000 грн Ви отримаєте 1 лотерейний квиток для участі. Більше квитків — більше шансів на перемогу!

Всі розіграші відбудуться 23 жовтня о 16:00. Під час розіграшу присутність в салоні учасників з виграшними квитками — обов'язкова!

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Знижки на покупки

У дні відкриттів в зазначених салонах майстерності всі наші покупці отримають знижку 20% на покупку від 1000 грн. Умови:

  • не діє на акційні товари;
  • налічується на весь чек при наявності в ньому електроінструменту;
  • не підсумовується з іншими знижками;
  • бонуси за покупку — не нараховуються.

Нові покупці можуть отримати знижку 200 грн на першу покупку від 1000 грн. До того ж Ви можете отримати знижку 200 грн на першу покупку в майбутньому, навіть якщо нічого не купили в дні відкриттів. Для цього потрібно зареєструватися в нашому телеграм-боті.

Умови знижки 200 грн:

  • одна позиція в чеку повинна бути вартістю від 200 грн;
  • знижка діє тільки на один неакційний товар в чеку;
  • інші товари в чеку можуть бути акційними;
  • бонуси за покупку не нараховуються.