Назад в новини
1283

Dnipro-M тепер у Словаччині!

Поспішаємо поділитися з вами чудовою новиною! Тепер ми є у Словаччині! Перший салон майстерності відкриваємо у столиці країни — Братиславі. На всіх гостей салону чекає цікаве тестування техніки та професійні консультації, акційні пропозиції та спілкування в дружній атмосфері з людьми, які люблять працювати з інструментами та майструвати своїми руками.

Коли та де?

З 12 по 17 грудня чекаємо за адресою:

Розіграш подарунків

З нагоди святкового відкриття з 12 по 17 грудня на гостей чекає розіграш подарунків, серед яких акумуляторні та ручні інструменти. Імена щасливців, які виграють призи, дізнаємось 17 грудня.

Щоб взяти участь та отримати “золотий квиток”, потрібно зареєструватися. Аби збільшити свої шанси на виграш, можна додатково отримати ще 1, 2 або навіть 3 квитки. Як? Кожен, хто зробить покупку на суму від 20 євро одним чеком, автоматично крутить “колесо удачі”, яке і визначить, скільки квитків отримає учасник. Більше квитків — більше шансів на перемогу.

Якщо у вас є друзі або родичі у Словаччині, поділіться з ними цією новиною. Раді будемо зустрітись в Dnipro-M у Братиславі!