Назад в новини
3435

Перший магазин Foresta відкрито!

Минулої неділі, 17 березня, сталося те, чого так довго чекали всі любителі якісного інструменту і садово-паркової техніки - український Бренд садово-паркової техніки Foresta, який іде пліч-о-пліч з нашим Брендом, відкрив свій перший фірмовий магазин. Дана подія стала по-справжньому знаковою для жителів Канева, адже саме в цьому місті відкрилися двері першого представника Foresta.

Як це було

Охочих особисто стати свідками по праву історичної події зібралося безліч. 17 березня в Каневі на вулиці Енергетиків яблуку було ніде впасти. І це було не випадково, адже для своїх гостей Бренд Foresta підготував не тільки привабливі акції та вигідні пропозиції, але і яскраву програму розваг. Численні відвідувачі з цікавістю тестували інструменти Бренда, брали участь в іграх і конкурсах, пригощалися смачними чаєм і кавою.

Особливу увагу варто приділити трьом активностям, що відбулися:

  • «Кільцеброс» - багато учасників гідно оцінили незвичайний інтерактив, який допоміг кожному з них власними зусиллями і спритністю заробити додаткову знижку;
  • Розпилювання колоди на швидкість бензопилою Foresta також припало до душі гостям відкриття;
  • Багато людей також з інтересом майстрували саморобку з колоди діаметром 10-15 см в ході майстер-класу «Падалка на пам'ять».

Крім того, на святі відкриття була розіграна бензопила Foresta FA-38S. Ми вітаємо її щасливого власника!

Відкриття відбулося 17 березня за адресою: м. Канів, вул. Енергетиків (Центральний ринок).