Назад в новини
1719

Dnipro-M подарував інструменти переможцям змагань зі звалювання лісу

У п'ятницю, 9 липня, у Заріччі Львівської області відбулися змагання зі звалювання лісу. Наш Бренд також долучився до заходу та виступив партнером і спонсором конкурсу.

змагання зі звалювання лісу

Промислова лісозаготівля — справа надзвичайно відповідальна та потребує неабиякої майстерності, адже головне завдання вальника лісу не просто спиляти рослину, вирощену у лісгоспі, а зберегти якомога більше цінної деревини та зробити процес максимально безпечним і безвідходним.

Учасники конкурсу демонстрували свою вправність та боролися за перемогу на території Судововишнянського лісництва. Більшість конкурсантів — це професіонали, які займаються лісозаготівлею та працюють у лісових господарствах по всій Україні.

Захід складався з кількох етапів: учасники змагались в обрізанні сучків на час, розкряжуванні стовбура комбінованим різом та точності розкряжування, звалюванні дерева на час з визначенням місця, куди воно має впасти, а також монтажі нового ланцюга й повороті шини пили.

змагання зі звалювання лісу

На час змагань ми облаштували на території лісництва тест-зону з наметом від сонця, де всі бажаючі могли спробувати інструменти в роботі. Олексій Федоренко прийшов підтримати свого друга під час змагань. «Дуже хороший сервіс, навіть посеред лісу працівники консультують, як у магазині. Радує, що на техніку дається тривала гарантія. Думаю, такі інструменти — добрий варіант для домашнього господарства, завжди під рукою», — каже відвідувач, попрацювавши шуруповертом.

змагання зі звалювання лісу

змагання зі звалювання лісу

змагання зі звалювання лісу

змагання зі звалювання лісу

Всього у змаганнях взяли участь 19 професіоналів, серед яких 2 — юніори. Конкурсанти представляли 17 українських лісових господарств. Найбільш вправні учасники здобули премії, грамоти та цінні призи.

змагання зі звалювання лісу

Ми виступили партнером та спонсором заходу. Переможці серед дорослих та юніорів отримали подарунки від нашого Бренду: електроінструмент, ручний інструмент та розхідні матеріали.