Назад в новини
10257

Святкове відкриття нових фірмових магазинів Dnipro-M

Щотижня ми відкриваємо нові фірмові магазини в різних куточках України. На цей раз Вас чекає справжній БУМ відкриттів! Адже з 17 по 20 червня своїх перших відвідувачів приймуть одразу 13 (!) наших нових магазинів. З такої нагоди на Вас чекає розіграш призів, знижки, конкурси та інші активності.

Коли і де?

З 17 по 19 червня святкове відкриття відбудеться за адресами:

З 18 по 20 червня ми відкриємо ще три магазини за адресами:

Програма святкового відкриття

У дні відкриття кожен зможе знайти заняття до душі і поборотися за цінні призи.

Розіграш серед покупців

За кожну 1000 грн, витрачену на купівлю в зазначених магазинах, Ви отримаєте 1 лотерейний білет, що дає право на участь у розіграші. Наприклад, при покупці на 4000 грн Ви отримаєте одразу 4 білети, що підвищить шанси на виграш.

Серед призів:

  • кутова шліфувальна машина Dnipro-M GS-100S;
  • ударний дриль Dnipro-M HD-80;
  • рулетка Dnipro-M Profit 7.5 м 25 мм.

Розіграш відбудеться рівно о 16:00 в останній день святкового відкриття — 19 або 20 червня (залежно від магазину). Присутність учасників з чеками на розіграші — обов'язкова!

Спеціальні знижки

Ви можете отримати знижку 20% за заповнення нашої форми. Для отримання знижки скажіть чи покажіть таємне слово, яке Ви дізнаєтеся після заповнення, продавцеві на касі будь-якого із зазначених магазинів.

Умови:

  • діє тільки в дні відкриттів і тільки в зазначених магазинах;
  • не поширюється на акційні позиції;
  • не сумується з іншими знижками;
  • нараховується на всю суму чека за наявності в ньому електроінструменту;
  • діє до 19 (20) червня або до закінчення запасів товару.

знижка

Отримати знижку

Вікторина і конкурси

В останній день відкриття будь-який бажаючий зможе перевірити свої знання в нашій вікторині. Також Ви можете взяти участь у веселих конкурсах з використанням нашого інструменту. Беріть участь і вигравайте приємні призи.

Також Ви можете спробувати наш інструмент у роботі ще до його покупки. Вам будуть доступні зони для тестування акумуляторного інструменту, перфораторів, бензопил і зварювального обладнання.