Назад в новини
5881

Святкове відкриття салонів майстерності Dnipro-M у чотирьох містах

З 30 вересня по 2 жовтня відбудеться урочисте відкриття ще чотирьох наших салонів майстерності. Цього разу наш інструмент стане на крок ближчим для жителів Виноградова, Сум, Переяслава та Черкас.

У дні відкриття в нових салонах Вас чекають розіграші призів, спеціальні знижки та інші сюрпризи для покупців і всіх відвідувачів.

Коли і де?

З 30 вересня по 2 жовтня наші нові салони майстерності приймуть перших відвідувачів за адресами:

Святкові активності

Спеціально для Вас ми підготували велику різноманітність святкових активностей у зазначених салонах майстерності. Залежно від місця проведення, Ви можете взяти участь у «Колесі фортуни», конкурсі «Вправний майстер» та інших приємних і цікавих сюрпризах.

«Колесо фортуни»

У всіх нових салонах майстерності, крім м. Виноградів, всі наші покупці можуть взяти участь у безпрограшній лотереї — «Колесі фортуни», незалежно від суми покупки.

«Вправний майстер»

У салоні майстерності в м. Виноградів (вул. Комунальна, 21 Б) покупці зможуть взяти участь у конкурсі «Вправний майстер». За своєчасне виконання завдання Ви отримаєте былет, що дає право на участь у розіграші призів.

Також буде вестися спеціальна таблиця рекордів усіх наших учасників. В останній день відкриття, 2 жовтня, рівно о 16:00 ми нагородимо кращого майстра почесним кубком.

Розіграші призів

У дні відкриття салону майстерності у Виноградові (вул. Комунальна, 21 Б) серед покупців з чеками на суму від 1500 грн ми розіграємо будівельний пилосос Dnipro-M VCW-35 SA Cyclon.

У всіх інших салонах майстерності ми розіграємо подарункові сертифікати на 500, 1000 і 2000 грн. За кожну витрачену 1000 грн Ви отримаєте 1 лотерейний білет, що дає право на участь у розіграші Наприклад, за покупку на сумі 4000 грн одним чеком Ви отримаєте одразу 4 білети, що збільшить шанси на виграш.

Всі розіграші відбудуться 2 жовтня о 16:00. Під час розіграшу присутність у салоні учасників з виграшними білетами — обов'язкова!

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Знижки на покупки

У дні відкриттів в зазначених салонах майстерності всі наші покупці отримають знижку 20% на покупку від 1000 грн. Умови:

  • не діє на акційні товари;
  • налічується на весь чек за наявності в ньому електроінструменту;
  • не сумується з іншими знижками;
  • бонуси за покупку — не нараховуються.

Нові покупці можуть отримати знижку 200 грн на першу покупку від 1000 грн. Крім того, Ви можете отримати знижку 200 грн на першу покупку в майбутньому, навіть якщо нічого не купили в дні відкриттів. Для цього потрібно зареєструватися в нашому телеграм-боті.

Умови знижки 200 грн:

  • одна позиція в чеку повинна бути вартістю від 200 грн;
  • знижка діє тільки на один неакційний товар в чеку;
  • інші товари в чеку можуть бути акційними;
  • бонуси за покупку — не нараховуються.

Також у всіх наших нових салонах майстерності в дні відкриттів на Вас чекає:

  • тестування акумуляторного інструменту;
  • тестування бензопил, перфораторів і зварювального обладнання;
  • презентація інструменту;
  • ароматна кава та солодощі.