Назад в новини
3609

Такого ви ще не бачили: свято для усієї родини від Dnipro-M у Каневі

Незважаючи на те, що Дня міста жителям Канева належить чекати ще кілька місяців, у кожного є можливість взяти участь у грандіозному заході, яке за своїм розмахом нічим не поступається улюбленому святові канівчан! Адже саме у цьому місті з 29 по 31 травня пройде повномасштабне сімейне святкування, яке ми організували спеціально для жителів і гостей Канева. На Вас чекає справжній фестиваль гарного настрою з конкурсами, майстер-класами, фуд-кортами, подарунками та багато чим іншим.

А тепер про все по порядку!

Майстер-класи із зірками

Це будуть не звичайні традиційні майстер-класи для дорослих і дітей, а справжній парад творчості. Цього разу ми запросили відомих українських скульпторів! Під їхнім чуйним керівництвом Ви зможете виготовити унікальні корисні речі за допомогою наших інструментів.

Майстер-класи проводитимуться у трьох різних категоріях:

  • по роботі з металом;
  • по роботі з каменем;
  • по роботі з деревом.

Вам залишиться просто вибрати вид роботи до душі і насолоджуватися творчим процесом.

Також запрошуємо Вас відвідати виставку творів наших майстрів і особисто переконатися, що метал, дерево і камінь можна перетворити на справжній витвір мистецтва.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Культурний відпочинок

Ми підготували яскраву програму розваг для усієї родини. Найменших учасників нашого свята ми будемо пригощати солодкою ватою і попкорном. Також для дітей ми підготували цікаві ігри, розмальовки та атракціони.

Крім того, на святі працюватимуть професійні аніматори.

Також у нас передбачена комфортна лаунж-зона, де Ви зможете відпочити від суєти, і кейтерингова зона, яка точно стане в нагоді, якщо Ви зголодніли.

Варто також відзначити смачні частування, які будуть на нашому святі: баварські сосиски, хот-доги, кава, чай, лимонад, безалкогольне пиво, солодкі десерти.

Конкурси та подарунки

На святі на Вас чекає спеціальна зона конкурсів, де кожен зможе виграти приємний приз. На Вас чекає:

  • повітряний дартс;
  • різанина бензопилою;
  • конкурси на витривалість та на швидкість.

А для кожного нашого покупця ми вже підготували приємні подарунки.

Крім того, ми проведемо серію розіграшів цінних призів, серед яких: брендова бензопила, тример, шліфувальна машина, обприскувач і набори інструментів.

Не пропустіть, без перебільшення, грандіозну подію, яка відбудеться 29-31 травня у Каневі за адресою: вул. Енергетиків, 5А (біля центрального ринку).

Телефон: 067 653 44 18.