Назад в новини
21754

Ручний інструмент з гарантією від одного року

Надійний ручний інструмент — універсальний помічник як для дрібних ремонтних робіт вдома, так і для масштабних завдань на професійному будівництві. Ми хочемо, щоб Ваша робота була ефективною, тому пропонуємо великий асортимент ручного інструменту для монтажних, ремонтних, оздоблювальних і різних видів будівельних робіт. 

Ручний інструмент Ultra

Серія Ultra — це інструмент для професійного використання, виконання складних ремонтних і будівельних завдань, роботи за умов інтенсивного навантаження. У процесі виробництва використовується кована та гартована сталь. Однією з головних особливостей є наявність антикорозійного покриття.

Гарантія на ручний інструмент

Власні розробки, виробництво на заводах Китаю, Індії та Тайваню, тестування продукції дозволяють нам надавати гарантію на точність показань, роботу механізмів, цілісність металу, втрату працездатності певних позицій ручного інструменту. Гарантія на термін служби може бути від одного року до довічної.

До того ж ми подбали про рівень обслуговування. Зручний та швидкий сервіс дає можливість оперативно замінити товар на новий по гарантії. У разі, якщо ручний інструмент, на який поширюється гарантія, вийшов з ладу, Ви можете просто звернутися в будь-який наш фірмовий магазин для його заміни. Ніякі чеки та гарантійні талони не потрібні — ми подбали, щоб Ви швидко замінили інструмент і продовжили ефективно та комфортно виконувати роботу.

З більш детальною інформацією щодо термінів і умов гарантії можна ознайомитися нижче.

Гарантія