Назад в новини
9843

Граничний захист, максимальний результат: новий SAB-258PW вже у продажу!

Зварювальний апарат - незамінний інструмент в житті людини. Даний інструмент - один з найпопулярніших при роботі з металом. Він може впоратися як з найпростішими завданнями (зварити решітку, мангал, виноградник, балкон), так і з більш складними (зварювання трубопроводів, великих металевих каркасів і тд).

Постійно вивчаючи завдання зварників і з урахуванням всіх вимог була створена Новинка-SAB-258PW.

Які ж особливості даної моделі?

Перше що хочеться відзначити - новий покращений дизайн. Корпус апарату металевий, на передній частині розміщені пластикові вентиляційні вставки, які покращують охолодження а також додатково захищають корпус від ударів і подряпин.

SAB-258PW - фото №1

Друга відмінність апарату від попередніх моделей - плавне регулювання форсажу дуги, необхідне при роботі з різною товщиною металу. Тепер рівень провару можна відрегулювати більш точно.

Апарат оснащений зручною ручкою для перенесення і транспортування. А при роботі на висоті є можливість повісити його на плечовий ремінь.

Завдяки невеликій вазі (всього 3,8 кг) з інструментом зручно підніматися на велику висоту.

SAB-258PW - фото №2

Як і в інших моделях, в SAB-258PW є дисплей, за допомогою якого користувач зможе більш точно виставити струм і працювати в темряві.

Унікальний у своєму класі!

Все частіше виникає необхідність проводити зварювальні роботи в екстремальних умовах: підвищена вологість, дощ, сніг, каналізації, сирі, дуже пилові приміщення і інші фактори, які тим чи іншим чином можуть привести до короткого замикання.

Щоб подібні умови не стали причиною зупинки роботи, наша новинка оснащена класом захисту IP-23!

SAB-258PW - фото №3

Плата залита товстим шаром компаунда, який запобігає потраплянню води, вологи і окислення металу через роки довгі роботи з апаратом.

Дана модель працює без втрати потужності від 130В (інші апарати серії SAB - від 160В). Це досягнення реалізовано завдяки збільшенню мережевого фільтра на 20%. Робочий діапазон апарату - 110-280В. Дані характеристики дозволяють працювати з високою і низькою напругою мережі.

На будь-якому віддаленні! Технічні можливості апарату дозволяють працювати без втрати потужності навіть при використанні подовжувача 200 м перетином 3.5 кв.мм.

Завдяки цьому, Ви зможете працювати максимально віддалено від мережі і виконувати зварювальні роботи.

Робочий цикл даного апарату складає 80% при 35 * С.

  1. При роботі з електродом 3мм- 100% працює без зупинок.
  2. При роботі з МАХ електродом -d4mm - 53 електрода d4 mm до моменту зупинки (перегріву).

Працює з усіма типами електродів!

Як і інші апарати торгової марки Dnipro-M, даний апарат працює з усіма типами електродів, в тому числі тугоплавкими:

  • сталь;
  • нержавіюча сталь;
  • чавун.

Повністю автоматизований зварювальний процес - реалізовано 5 функцій!

Тільки досвідчений зварник може сказати, як некомфортно, коли залипає електрод або довго не виходить його запалити. Як погано, коли електрод залипнув при його віддаленні або наближенні до зварювальної ванній. Також неприємно, коли випадково взявся за електрод, і відчуваєш пощипування струму. У такі моменти замість повної концентрації на робочому процесі, думаєш тільки про те, що апарат перегріється і згорить.

З нашою новинкою про це годі й думати. Як і у всіх апаратах бренду Dnipro-M, в ній реалізовано 5 функцій автоматизації проведення зварювальних робіт. Вони допоможуть як новачку, так і досвідченому зварнику виконувати роботу швидко, якісно і надійно.

Реалізовані функції:

  1. AntiStick - антизалипання електрода;
  2. HotStart - швидкий підпал електрода;
  3. ArcForce - форсування / вирівнювання дуги;
  4. VRD - захист від удару струмом на холостому ходу;
  5. TermoControl - захист від перегріву апарату.

Ідеальна комплектація!

Вивчаючи ринок зварювальних інверторів, ми з’ясували, що мережевий і робочі кабелі повинні бути прогумованими і достатньо довгими, щоб у Вас була велика робоча зона, комфортна для виконання зварювальних робіт

Гарантія підтверджена якістю - 3 роки!