Назад в новини
3195

Dnipro-M на Саміті Ліги Майстрів: як це було

Цьогоріч Саміт мав особливе значення, адже навіть у такий непростий час справжні профі та ентузіасти своєї справи зібралися разом, щоб обмінятися досвідом, розширити співпрацю та познайомитися із новинками інструментів. Бо саме в руках цих людей - майбутня відбудова нашої країни.

Ми були надзвичайно щасливі зустрітися наживо з нашими клієнтами, яких вже знаємо не один рік, та познайомитися з новими друзями. Звичайно, було про що поспілкуватися, адже спеціально для майстрів ми облаштували 3 яскраві локації. 

Саміт Ліги Майстрів

На одній з них учасники могли дізнатися більше про акумуляторну лінійку Dnipro-M та побачити прототипи майбутніх моделей. Також були окремі зони електро- та ручного інструменту. На всі питання гостей відповідали наші колеги-розробники.

Саміт Ліги Майстрів

“Гості саміту першими потримали в руках прототипи та новинки, які скоро з’являться в наших салонах, - розповідає менеджер з продукту Денис Логвиненко. - Наприклад за півтора-два місяці надійдуть у продаж акумуляторні гравери MG-12, паяльники SI-12, полірувальні машини PM-12, які входять до 12V лінійки акумуляторного інструменту, акумуляторні пістолети для герметика DSG-200. Щодо останнього, то всі покращення, які ми внесли в модель, зробили на основі відгуків та побажань, зібраних під час минулорічного Саміту. Кожен наш інструмент розробляємо, виходячи із запитів майстрів. Також ми презентували прототип майбутнього тубусного ліхтаря на штативі, який працює як від акумулятора, так і від мережі”.

Саміт Ліги Майстрів

“Ми показували електро- та ручні інструменти, аксесуари до них, витратні матеріали. Знайомили наших клієнтів з 20V лінійкою акумуляторних інструментів. Цього року в Dnipro-M з’явився клуб майстерності з багатьма перевагами для учасників - від розширених послуг до бонусів та персональних пропозицій.Чимало гостей цікавилися про вступ до клубу, а багато хто з присутніх вже був його учасником”, - говорить продукт-менеджер Анатолій Сухов.

“А ще ми презентували далекоміри, - додає його колега Олексій Горобець. - Це нова професійна серія з широким функціоналом. Багато гостей цікавились нею, деякі відвідувачі говорили, що їм ще жодного разу не доводилось користуватися подібним, хоча потреба в такій техніці є. Тому я із задоволенням розповідав про особливості цих інструментів, як вони працюють”.

Саміт Ліги Майстрів 2022

Багато хто з гостей зазначав, що у зв’язку з енергетичною ситуацією вони почали активніше користуватися акумуляторною технікою, слідкувати за новинками у цьому сегменті та поступово відходити від мережевих інструментів. Нам також було надзвичайно приємно чути від учасників схвальні відгуки про нашу роботу, зокрема рівень якості та зручність інструментів, сервіс.

Саміт Ліги Майстрів 2022

Кожна зустріч на Саміті Ліги Майстрів - це завжди тепла та дружня атмосфера, приємні емоції, які залишаються з нами надовго. Щоб подарувати гарний настрій учасникам, ми частували усіх запашною кавою зі смаколиками та розіграли багато подарунків. Серед них був і акумуляторний інструмент, і купа приємних призів, як от фірмові кепки, чашки, шопери, викрутки, ножі, рулетки та інші. Ми віримо, що наступного року зберемося знову на Лізі Майстрів і святкуватимемо перемогу України, яку своєю щоденною працею наближає кожен із нас.