Назад в новини
8521

Що подарувати чоловікові на Новий рік 2023

Передноворічна метушня в розпалі, як і пошуки подарунків близьким, друзям і колегам. Але що робити, якщо немає ідей для презенту? Адже хочеться, щоб він був цікавим, пам'ятним і водночас практичним та актуальним. Безпрограшний варіант для професійних та домашніх майстрів, які люблять щось створювати чи ремонтувати своїми руками, — універсальні інструменти.

Щоб полегшити ваші пошуки відповідного варіанту, ми зібрали 5 подарункових наборів з багатофункціональними інструментами, аксесуарами та витратними матеріалами, які стануть в пригоді як на роботі, так і вдома, на дачі або в гаражі. Адже найкращий подарунок — той, яким часто й із задоволенням користуєшся.

На подарункові набори діють знижки. Поспішайте — акція діє до 31.12, а кількість комплектів обмежена.

Набір для кожного майстра

Це мега набір ручних інструментів та аксесуарів, які знадобляться у побуті та під час виконання різноманітних ремонтних та будівельних завдань. У комплекті довгогубці та кліщі з серії ULTRA, 3 викрутки (індикаторна, хрестова РН2, з насадками 6 в 1), рулетка Profit 5 м, захисні рукавички Master, білий будівельний маркет, ніж сегментний К-18 і комплект лез С60. Доповнено набір містким ящиком Profi Box 20" для зручного зберігання та транспортування інструментів та витратних матеріалів.

Набір для кожного майстра

Акційна ціна набору 1 596 грн (2 478 грн).

Набір для ULTRA майстра

Ще один великий набір багатофункціональних інструментів із серії ULTRA, будівельних аксесуарів та витратних матеріалів. Це розвідний ключ, довгогубці, ударна хрестова викрутка, бокорізи, слюсарний молоток, будівельна рулетка Multi Fix 5 м, захисні рукавички Master, ніж трапеція та набір лез. Все це розміщено у місткий ящик для інструментів Profi Box 20".

Набір для ULTRA майстра

Акційна ціна набору 2 097 грн (3 198 грн).

Набір для крутого майстра

Універсальний набір для виконання широкого спектру завдань по дому та в майстерні. Робить його таким, по-перше, наш мережевий дриль-шуруповерт TD-32Q, який справляється зі свердлінням різних матеріалів, закручуванням елементів кріплення і перемішуванням рідких сумішей невеликого об'єму. По-друге, набір Impact з 19 насадок (18 біт з найпопулярнішими шліцами та магнітного тримача) та набір свердел по металу різних розмірів під будь-яке завдання (13 шт). По-третє, захисні рукавички Master та місткий ящик для інструменту Profi Box 20”.

Набір для крутого майстра

Акційна ціна набору 2 610 грн (3 804 грн).

Набір для незламного майстра

Ідеальний набір для побутових завдань, ремонту будинку, дачі та майстерні. Болгарка GL-125S — наша найпотужніша базова модель з довгою рукояткою в лінійці. До неї в комплекті йде упаковка відрізних дисків 125 мм, захисні рукавички Master, білий будівельний маркер, будівельна рулетка Profit 10 м. Замість подарункової упаковки — наш місткий ящик для інструментів та аксесуарів Profi Box 20”.

Набір для незламного майстра

Акційна ціна набору 2 574 грн (3 645 грн).

Набір для майстра, який несе світло

Набір, який точно знадобиться електрику та домашньому майстру. Автоматичний знімач ізоляції для електромонтажних завдань, силові бокорізи, набір з 6 діелектричних викруток для точних робіт, діелектрична викрутка PZ/SL, набір термозбіжних трубок з клейовим шаром (270 шт), ізоляційна стрічка, будівельний рівень ProVision — будуть корисними і на роботі, і вдома. Інструменти та витратні матеріали легко розмістити в рюкзаку R-1 із комплекту.

Набір для майстра, який несе світло

Акційна ціна набору 4 098 грн (5 679 грн).

Ще більше ідей на сторінці із подарунками до Нового року. Даруйте близьким потрібні подарунки від щирого серця і з найтеплішими емоціями. Бажаємо вам мирного неба та здоров'я! Щасливих свят!