Назад в новини
3841

Dnipro-M у Сорочинцях. Як пройшов найбільший ярмарок України

З 21 по 26 серпня у Великих Сорочинцях пройшов найбільший традиційний ярмарок України. Традиційною стала і присутність на цьому заході Dnipro-M. Хочете дізнатись, як нам вдалося залучати відвідувачів всі 6 днів з 9 до 19 години?

Гості нудьгували, але не в нашій зоні

Коли проходить Сорочинський Ярмарок, навколо відбувається багато цікавого. Але незважаючи на це, гості не проходили повз наші стенди. Спеціально для цього мі підготували відразу декілька зон.

Ми відвели спеціальне місце для фотографування, тестування інструментів, майстер-класів і, звісно ж, конкурсів. Наші гості могли власноруч виготовити сувенір чи виграти приз у конкурсі.

фотозона

Особливий інтерес викликала тестова зона, де кожен міг перевірити інструмент, що сподобався.

тестирование
тестирование

Велика увага приділялася спілкуванню з клієнтами, адже думка користувачів задає основний вектор розвитку наших інструментів.

стенд Dnipro-M

І відвідувачі, і організатори (в їх числі й наша команда) отримали море позитивних емоцій. Нехай ярмарок і закінчився, але в найближчий час відбудеться ще багато цікавих заходів, в яких братиме участь Dnipro-M.

За тиждень ярмарка ми зробили дуже багато яскравих знімків з щасливими гостями нашої фотозоні. Подивитися і скачати всі фотографії можна за посиланням - https://fex.net/310905866167!

Хочете бути присутнім на такому святі? Слідкуйте за новинами на сайті чи в соцмережах, щоб не пропустити зустріч у вашому місті!