Назад в новини
9238

Топ подарунків на Новий рік для зварника

Отримувати подарунки на Новий рік люблять усі, особливо якщо це практичні та цікаві речі. Але що робити, якщо немає ідей, що подарувати? Хочеться, щоб презент був корисним і пам'ятним, а не просто милою дрібничкою. Оптимальний варіант — подарунок, пов'язаний із професійною діяльністю. Який зварник не зрадіє новій парі краг, масці або набору для зварювання?

Ми підготували добірку інструментів, аксесуарів та засобів індивідуального захисту, які можна подарувати зварнику та не помилитися з вибором. Жодних марних сувенірів, тільки практичні речі. До того ж на зварювальне обладнання діють знижки до Нового року — шукайте у списку ідеальний подарунок для майстра за акційною ціною.

Ідеї ​​для подарунків зварнику

Для повсякденної роботи зварнику необхідні різні інструменти, витратний матеріал та засоби індивідуального захисту. Тематичний подарунок точно знадобиться на роботі та в побуті.

Набір "Подарунок для зварника"

У комплекті з нашою базовою моделлю зварювального апарату SAB-14D MINI йдуть електроди, ящик для інструментів S-Box M250, болгарка GS-98 та набір відрізних дисків Ultra 125 мм. Останні також стануть у пригоді для домашнього використання: ремонту, роботи на дачі та в гаражі.

Акційний набір для зварювальника

Акційна ціна на набір 5 499 грн грн (7 878 грн).

Зварювальний апарат IGBT SAB-15DX + маска зварника WM-39ВС + електроди ULTRA 3 мм 2,5 кг

Гарний варіант, щоб оновити арсенал зварника потужним апаратом для домашнього та напівпрофесійного використання.

Найкращий подарунок для зварювальника на Новий рік

Маска зварювальника WM-39ВС

Такий подарунок точно стане в пригоді зварювальникові для роботи. Тим більше, що WM-39ВС — універсальна модель. Її можна використовувати під час роботи з будь-яким зварювальним апаратом: ММА, МIG, MAG/CO2, TIG.

Подарунок зварювальникові на новий 2024 рік

Це неповний список можливих подарунків для зварника. Більше зварювальних апаратів, одягу, масок, засобів захисту та зварювальних аксесуарів на сторінці акцій до Нового року. Поспішайте придбати подарунок за акційною ціною.