Назад в новини
10521

Що подарувати на День батька: топ 10 подарунків

День батька, який цього року в Україні припадає на 18 червня, — це чудова нагода висловити рідній людині свою подяку за її турботу, любов і підтримку. А ще це нагода зробити приємний подарунок. Щоб полегшити ваші пошуки, ми вибрали десятку практичних варіантів для презенту. Це подарункові набори та багатофункціональні інструменти, які стануть у пригоді на роботі, дачі, дома та в гаражі. Погодьтеся, найкращий подарунок — той, яким часто та із задоволенням користуєшся.

Топ 10 подарунків для чоловіків

Універсальний та безпрограшний варіант — подарунковий набір інструментів, який стане в пригоді як для роботи, так і побутових завдань. Наприклад, чоловікові можна подарувати:

  • Подарунковий набір майстра — базовий комплект для дому та майстерні. Це набір викруток з насадками S2 (44 шт), пасатижі, слюсарний молоток та рулетка на 5 м, які стануть в пригоді в арсеналі домашнього майстра. У комплекті ящик для інструментів.
  • Подарунковий набір майстра XL — наша універсальна болгарка для побутових завдань плюс супутні аксесуари (відрізний диск 125 мм, прозорі захисні окуляри, рулетка на 5 м, білий будівельний майстер та ящик для інструменту).
  • Подарунковий набір зварювальника — мінізварка стане в пригоді вдома, на дачі та в гаражі. Вона добре справляється з більшістю побутових зварювальних робіт. До неї в комплекті йдуть електроди ULTRA 6013 3 мм, магнітні кутники для зварювання, універсальні затискні кліщі та ящик для інструменту.

До того ж в якості подарунку для зварювальника також підійде маска з автозатемненням WM-39ВС. Вона універсальна, підходить для роботи з будь-яким зварювальним апаратом.

Вимогливі майстри оцінять ударний дриль HD-120. Інструмент призначений для різних завдань зі свердління отворів великих діаметрів, замішування невеликих обсягів легких будівельних сумішей та роботи протягом тривалого часу. Здатний швидко, точно і легко виконувати професійну серійну роботу. У комплекті з дрилем йде набір свердл по металу P6M5K5.

Маємо варіанти подарунків і для автолюбителів та працівників автомайстерень:

  • Набір інструментів ULTRA (110 шт.) — такий комплект знадобиться на СТО і в гаражі. Це 110 одиниць інструментів для якісного сервісу (від насадок біт до торцевих головок E-типу), упаковані в спеціальний протиударний пластиковий кейс.
  • Автомобільний компресор TI-40L — ще один варіант для автолюбителя. За йоги допомоги можна накачати колеса автомобіля та мотоцикла, за рахунок додаткових комплектних насадок також колеса велосипеда та різні надувні вироби (м'ячі, кола тощо).

Великий вибір варіантів подарунків є для дачників та власників приватних будинків, наприклад:

  • Акумуляторний обприскувач на 16 л — дозволяє на одній заправці обробити рослини на ділянці до 9 соток. Завдяки довжині шланга та телескопічної штанги його можна використовувати для висотних робіт. У комплекті 5 форсунок для обробки різних типів рослин.
  • Мотокоса 52 — підійде для фахівців комунальних та лісових господарств, професійного використання. За її допомоги можна доглядати паркові території. Здатна безперервно працювати до 5 годин навіть у спеку.
  • Бензопила ланцюгова DSG-45Р — універсальний інструмент для будівництва, виробництва виробів з деревини, заготівлі дров та догляду за ділянкою на 5-10 соток.

Ще більше ідей на сторінці з подарунками для чоловіків — на багато товарів діють сезонні чи спеціальні знижки. Наприклад, на подарункові набори акція діє до 18.06, а кількість комплектів обмежена.