Назад в новини
3276

Зустрічайте новинку: цифровий штангенциркуль Dnipro-M HP-15 вже у продажу

Доволі складно чітко обмежити сферу застосування штангенциркулів. Цей вимірювальний інструмент використовується майже в кожній галузі, де є потреба точного вимірювання відстані між двома деталями, глибини отворів, а також внутрішніх і зовнішніх діаметрів. При цьому найбільшу точність забезпечують цифрові штангенциркулі.

З огляду на потребу в високоточному інструменті, ми з радістю представляємо Вам нашу новинку — цифровий штангенциркуль Dnipro-M НР-15.

Цифровий штангенциркуль Dnipro-M HP-15

Особливості новинки

Новинку вже можна вільно купити в наших салонах майстерності по всій Україні або прямо на сайті.

Цифровий штангенциркуль Dnipro-M HP-15 виготовлений з нержавіючої сталі. Він стане вірним помічником при проведенні вимірювань не тільки в промисловій сфері, але також в автомайстернях, у будівництві і навіть у побуті. Він використовується для:

  • вимірювання зовнішніх і внутрішніх розмірів;
  • вимірювання виступів;
  • визначення товщини і глибини отворів.

Даний інструмент має в своєму оснащенні цифровий РК-дисплей, на якому відображається вся інформація про вимірювання. Ціна поділки становить 0,01 мм.

Цифровий штангенциркуль Dnipro-M HP-15

Штангенциркуль НР-15 здатний проводити вимірювання в діапазоні від 0 до 150 мм, а похибка становить всього +/- 0,03 мм.

Чим хороші цифрові штангенциркулі?

Чому ми пропонуємо саме цифровий штангенциркуль? Даний вид інструментів має безліч переваг, в порівнянні з механічними моделями. До їх числа можна віднести наступні:

  1. Висока точність. В електронних вимірювальних інструментах при визначенні похибки відсутній людський фактор, що виключає ймовірність помилитися в розрахунках.
  2. Простота в управлінні. Для роботи з електронним штангенциркулем не потрібні додаткові навички, на відміну від механічних моделей.
  3. Швидкість роботи. Цифровий пристрій самостійно проводить всі необхідні розрахунки. Вам залишається тільки отримати необхідні дані вимірювань на цифровому дисплеї.
  4. Обнулення в будь-якій точці. На відміну від механічних штангенциркулів, цифрові моделі можна обнулити в будь-якій точці вимірювань.
  5. Можливість підключитися до зовнішніх пристроїв. Деякі моделі мають можливість підключення до ноутбука або ПК. Завдяки цьому результати вимірів можна зберігати і виводити на монітор.

Цифровий штангенциркуль Dnipro-M HP-15

Детальну інформацію про новинку і інші інструменти Ви можете дізнатися у відповідних розділах сайту або у консультантів наших салонів майстерності по всій Україні.

Не втрачайте нагоди купити цифровий штангенциркуль Dnipro-M НР-15 вже зараз.