Назад в новини
11689

Зустрічайте унікальну новинку від Dnipro-M - драбини-трансформери з платформою

Осінь долає «екватор», а Dnipro-M продовжує готувати приємні сюрпризи шанувальникам якісного обладнання. Черговою новинкою Бренда цієї осені став унікальний модельний ряд драбин-трансформерів.

Чому саме Dnipro-M?

В основі даної розробки лежать не тільки ретельні дослідження ринку, а й індивідуальні побажання наших клієнтів. Це дозволило створити справді унікальну позицію товарів.

Завдяки такому кроку Dnipro-M став першим Брендом на ринку, який випускає надійні драбини-трансформери, укомплектовані власною платформою. Крім того, в основі наших сходів лежить унікальний шарнірний механізм, який сприяє швидкій і надійній трансформації, а також підвищеній безпеці - з їх допомогою ви легко застопорите сходи в потрібному положенні.

Укомплектовані власною платформою

Всього ж цієї осені на вас чекає 4 варіації даної категорії продукту, кожна з яких має свої особливості:

 

MP-43

MP-44

MP-43P

MP-44P

Кількість сходинок

4х3

4х4

4х3

4х4

Висота драбини

360 см

470 см

360 см

470 см

Ширина драбини

37 см

37 см

37 см

37 см

Висота у положенні:

 Драбина літерой П

99 см

126 см

99 см

126 см

Драбина літерой А

173 см

227 см

173 см

227 см

Максимальна висота драбини

360 см

470 см

360 см

470 см

Вага, нетто

11,5

13

15,5

18,3

Вага, брутто

12,2

13,7

16,2

19

Наявність металевої
платформи

немає

немає

є

є

Кожна модель зручна і практична при будівельних оздоблювальних роботах.

Легкість в експлуатації і транспортуванні

Фірмова драбина-трансформер відрізняється підвищеною зручністю в процесі своєї експлуатації. Це пояснюється малою вагою конструкції (в моделі МР-43 вона лише 12,2 кг) і компактними габаритами в складеному стані. Завдяки своїм складним секціях такі сходи без зайвих зусиль поміщається в багажник легкового автомобіля.

Легкість в експлуатації і транспортуванні

Широкі опорні перекладини

Кожна модель оснащується двома широкими опорними перекладинами, що дозволяє збільшити опорну площу. Завдяки цьому драбина стає більш стійкою, підвищуючи безпеку в процесі виконання робіт.

Широкі опорні перекладини

Багатофункціональність

Завдяки особливій конструкції, ви можете використовувати драбину-трансформер для різних цілей. Це робить даний тип сходів ідеальним для робіт, де потрібно нахилятися через клумби, чистити бруд, при фарбуванні вікон, стін і т.д.

Багатофункціональність

Підвищена безпека

Крім якісних опорних перекладин, драбини-трансформери Dnipro-M оснащуються також протисковзькими двокомпонентними заглушками. Вони сприяють міцному з'єднанню і зчепленню з опорною поверхнею.

Підвищена безпека

Дана продукція має відповідність усім необхідним європейським нормам безпеки (Certificate EN 131 Norm).

Вже скоро!

Очікувати новинку залишилося зовсім недовго. Унікальні драбини-трансформери від ТМ Dnipro-M з'являться на ринку вже в середині жовтня, про що ми обов'язково повідомимо на нашому сайті і в наших акаунтах в соц. мережах.

Підписуйтесь на наші акаунти і ви завжди будете в курсі подій!