Назад в новини
4989

Чим працювати в саду та на городі у першій половині літа

Отримати гарний врожай – це теж перемога. У червні - на початку липня в господарів чимало роботи, адже в цей активно формуються та розвиваються зав’язі майбутніх плодів.

Для захисту від шкідників 

У літню спеку активізуються комахи-шкідники, а вологе середовище після дощів або поливу сприяє розмноженню хвороботворних організмів. Щоб не втратити врожай, подбайте про вчасну обробку рослин хімпрепаратами. 

У червні зазвичай роблять профілактичне обприскування помідорів, картоплі, капусти та іншої городини від фітовтори та колорадських жуків, обробляють плодові дерева, кущі ягід та квітники. У цьому господарям допоможе акумуляторний обприскувач Dnipro-M 12. Він може працювати до 5 годин без перерви на одному заряді. Об’єму баку на 12 л достатньо, щоб обробити територію до 7 соток. Регулювати тиск подачі рідини можна не знімаючи обприскувач з плечей. А спинка з м'якою підкладкою додасть комфорту в роботі.

Для захисту рослин у великих садах, теплицях та виноградниках підійде бензиновий обприскувач Dnipro-M 14 Turbo. Ним легко розпилювати рідину на відстань до 12 м. Об’єм баку для робочої суміші становить 14 л. Цього вистачить, щоб обробити ділянку до 5 га без дозаправки. Паливний бак розрахований на 1,8 л. Завдяки заводським налаштуванням карбюратора, інструмент споживає паливо економно: повністю заправлений обприскувач безперервно працюватиме 2 год. Мотообприскувач має посилені наплічні ремені з м'якими вставками та м'яку накладку для спини, що повністю повторює її контур. 

Для боротьби з бур’янами та догляду за газоном

Електричний тример Dnipro-M 120 косить густу траву та кущі з діаметром стовбура до 10 мм. Ним зручно працювати близько до стін, огорож та інших перешкод. В комплект до інструмента входять напівавтоматична котушка, ліска, 3Т-ніж та пом'якшена плечова накладка. 

Електрична газонокосарка Dnipro-М 33 допоможе доглядати за газоном на ділянках площею до 5 соток. Має місткий травозбірник на 30 л та 3 висоти покосу трави - на 25, 45 та 60 мм. Оснащена двигуном на 1300 Вт, який не втратить потужності навіть у випадку падіння напруги в мережі до 170 В. Має захист від перевантаження та випадкового ввімкнення. Збірна конструкція з додатковою рукояткою полегшує зберігання та транспортування косарки.

Мотокоса Dnipro-М 52 розроблена для спеціалістів комунальних та лісових господарств. Нею зручно проріджувати деревні порослі, скошувати чагарники та доглядати за парковими територіями. Інструмент з об'ємом бака 0,9 л витрачає 1350 мл палива за годину роботи. Тример економно споживає паливну суміш за рахунок особливої будови карбюратора, оснащеного латунною голкою, оцинкованими каналами та мембранами, стійкими до агресивного середовища.

Працюємо на врожай, наближаємо перемогу!