Назад в новини
4043

Dnipro-M у центрі масштабної події

З 29 березня по 1 квітня у Харкові пройшла масштабна виставка передових енергоефективних технологій та будівництва BUILD & ENERGY. KHARKIV EXPO 2018, у якій команда Dnipro-M брала активну участь.

expo2018-1

Ми не тільки презентували новинки та топові моделі інструментів, а й здивували гостей оригінальними майстер-класами та приємними презентами.

expo2018-2

Усі охочі змогли розглянути інструменти в розібраному вигляді, отримати консультацію від професійних майстрів і протестувати новинки. Гості отримали у подарунок ексклюзивні блокноти з дерева, які виготовили самостійно, і брендовані магніти.

expo2018-3

Для нас важлива думка своїх Клієнтів, тому ми вели активну бесіду з кожним гостем, щоб дізнатися бажання і почути відгуки про продукцію. У ході розмови стало зрозуміло, що навіть справжні фанати професійних інструментів загострили свою увагу на продукції Dnipro-M. Без перебільшень, наш стенд викликав найбільший інтерес і захоплення гостей. А це значить, що ми рухаємося в правильному напрямку!

На цьому ми не будемо зупинятися. Слідкуйте за новинами та приходьте на нові майстер-класи Dnipro-M і виставки з нашою участю. До нових зустрічей!