Назад в новини
2928

Dnipro-M на Гуморині в Одесі

Навесні Одеса по-особливому чудова! Місто з прекрасними вулицями та площами, бульварами та соборами і, звичайно ж, цікавими історіями, вражає з першого погляду.

Всесвітній день сміху тут відзначають з розмахом. Святковий парад, виступи зірок, ярмарки та фестивалі. Ми не змогли пройти повз такої події як Гуморина, тому з радістю відвідали ярмарку на честь 1 квітня.

Днем відбулася карнавальна хода: близько двох тисяч охочих у костюмах персонажів з популярних мультиплікаційних і художніх фільмів, артисти, які танцюють на ходулях, символи "Гуморини" – гігантська жовта качка з надувних кульок і морячок, пройшлися по Дерибасівській. Увечері гостей заходу чекав святковий концерт з виступами ALEKSEEV і Вєрки Сердючки.

Степлеры в Одессе

Наша команда презентувала мешканцям і гостям Одеси продукцію торгової марки Dnipro-M, провела захоплюючі майстер-класи для дорослих і дітей. Учасники наших заходів стріляли по повітряних кулях з будівельного степлера, власними руками зробили сотні блокнотів за допомогою шуруповерта. Також була окрема інтерактивна зона для малювання, де найменші учасники могли проявити свою фантазію і розмалювати фігурки з логотипом бренду.

Ми були раді познайомити гостей ярмарку з нашою продукцією, поспілкуватися з покупцями, провести веселі майстер-класи і роздати подарунки найактивнішим учасникам. До нових зустрічей!