Назад в новини
4356

Професійні майстер-класи від Dnipro-M - нас зустрічають нові міста

В кінці березня команда Dnipro-M продовжила традиційний освітній тур по навчальним закладам України. Ми побували в трьох установах: Професійно-технічне училище №35 в місті Овруч, Житомирському професійному політехнічному ліцеї та Вищому професійному технічному училищі Житомирського політехнічного університету.

Майстер-класи проходили в дружній атмосфері: ми презентували зварювальні інвертори Днiпро-М, розповіли про їх незаперечні переваги і поділилися секретами сучасних зварювальних технологій.

chelovek_svarka

Родзинкою заходу став конкурс, на якому кожен бажаючий міг протестувати зварювальний апарат. У перервах студенти могли самостійно виготовити пам'ятний дерев'яний блокнот, тому ніхто не встигав нудьгувати.

Приємним завершенням дня стало нагородження переможців грамотами, а презенти Dnipro-M отримали всі учасники заходу. В якості подяки за теплу зустріч і співпрацю, ми поповнили технічну базу навчальних закладів зварювальним інвертором САБ-258ДПК від Dnipro-M і аксесуарами до нього.

ludi_svarshiki

У квітні наш тур не закінчується. Натхненні очі майбутніх майстрів є для нас найкращою мотивацією, тому чекайте Dnipro-M в нових містах.