Назад в новини
2889

Dnipro-М на масштабному фестивалі “Мейкерів”

Ми провели активну суботу з жителями Дніпра! 21 квітня команда Dnipro-М взяла участь у масштабному міжнародному фестивалі винахідництва Mini Maker Fair Dnipro.

Це дійство надовго запам'ятається нам та усім гостям, адже тут кожен міг знайти щось нове та цікаве. Безліч науковців-дослідників дивували усіх своїми винаходами. І ми теж вирішили приєднатися до них у цьому! На святі “Мейкерів” ми знайомили всіх зі зварювальними апаратами Dnipro-М, що символізують собою нове покоління якості та ціни. До речі, при їх виробництві використовуються інноваційні технології, що гарантують відмінну якість та легку експлуатацію інструмента.

 

Mini Maker Fair Dnipro

 

І це не просто слова, а вибір українців 2017 року.

Усі охочі змогли оцінити зварювальні апарати в справі – створити власноруч пам'ятний сувенір з деталей металу, для цього ми підготували спеціальну зону тестування. Зварювали всі від малечі до справжніх майстрів! Окрім того, для маленьких гостей нашої зони ми підготували майстер-клас, на якому дітки розмальовували дерев'яні заготівки яскравими фарбами, а також задачки, за які вони отримали призи.

 

Mini Maker

 

Ми вже готуємося до наступного масштабного фестивалю! Якого? Слідкуйте за нашими новинами і обов'язково дізнаєтесь!