Назад в новини
1410

Акумуляторний інструмент Dnipro-M на передовій та в тилу

У поточних реаліях зросла потреба у техніці та обладнанні, які не потребують доступу до постійних джерел струму. Адже іноді поряд може не бути розетки чи генератора, електрика працює з перебоями чи повністю відсутня, а ремонт, демонтаж чи будівництво потрібні негайно. У таких випадках рятують бездротові інструменти та обладнання.

Сьогодні інструменти з акумуляторної лінійки Dnipro-M допомагають нашим захисникам на передовій та в тилу. Наприклад, акумуляторні перфоратори, болгарки та шуруповерти використовують під час будівництва укріплень та оборонних конструкцій, для ремонту військової техніки, а ланцюгові пили, коли є перебої з паливом та мастилом. Також нашими бездротовими інструментами користуються рятувальники ДСНС під час розбирання завалів та ремонту техніки.

В нашому асортименті понад 30 моделей акумуляторних інструментів. Всі вони можуть працювати від однієї АКБ Dnipro-M. Батареї мають 4 рівні захисту (від короткого замикання, перерозряджання, перегріву та перезаряджання), а їх корпус прогумований та виготовлений з ударостійкого пластику. До того ж, під'єднавши адаптер BA-200L, акумулятор Dnipro-M 20V можна використовувати як павербанк. В адаптер також вбудований ліхтарик та скоба, за допомогою якої девайс легко прикріпити до кишені, ременя або розвантаження.