Назад в новини
5635

День майстерності Dnipro-М у Рожищі, Києві, Дніпрі, Бершаді та Чернігові

У майстрів з'явився ще один привід зібратися, щоб поділитися досвідом та придбати український інструмент. За доброю традицією на заході «День майстерності» спілкуватимемося, тестуватимемо інструменти та пригощатимемо ароматною кавою. На відвідувачів чекають подарунки та знижки на покупки.

Коли і де?

28-30 березня чекаємо за адресами:

29-31 березня за адресами:

Що на вас чекає

Ви зможете протестувати будь-який інструмент із наявності, поспілкуватися з однодумцями, отримати професійну консультацію, пригоститься кавою, придбати товари зі знижкою, отримати подарунки та взяти участь у безпрограшній лотереї.

Безпрограшна лотерея

З чеком на суму від 500 грн покупці з Рожище, Дніпра, Бершаді та Чернігова зможуть взяти участь у безпрограшній лотереї та виграти знижку -5%, -10% або -15% на неакційні товари у цьому чеку. Бонуси за покупку не нараховуються.

Подарунки для покупців

Покупці з чеками на суму від 1000 грн гарантовано отримають один із подарунків: аксесуари, розхідники, ручний інструмент чи пам'ятні презенти від Dnipro-M. Головний приз — мережевий дриль-шуруповерт TD-30. Подарунки будуть визначатися рандомним способом.

Знижки на покупки та розіграш подарунків у Києві

Купуючи електроінструмент, гості заходу в Києві отримають знижку 20% на всі неакційні товари в чеку.

З чеком на суму від 2000 грн покупці зможуть взяти участь у розіграші подарункових сертифікатів на наступну покупку на 1000 грн. Розіграш відбудеться в останній день заходу о 17:00.