Назад в новини
2572

Дні вулиці Михайлівська в Житомирі разом з Dnipro-M

Хочете поринути в захоплюючий світ історії та міських легенд одного з найстаріших міст Київської Русі? Не варто відкладати своє бажання в довгий ящик, адже в найближчі вихідні, 13 і 14 липня, в Житомирі відбудеться історико-культурний фестиваль «Дні вулиці Михайлівська». Цей захід перенесе всіх жителів і гостей міста на багато десятиліть в минуле.

Ми також не змогли пройти повз таке цікаве свято і підготували власні майстер-класи та інші активності для всіх гостей фестивалю.

Активності Dnipro-M

Щоб надати кожному гостю фестивалю максимум задоволення, ми також візьмемо участь в його організації. Спеціально з нагоди свята ми підготували власний стенд, поруч з яким Ви зможете отримати ще більше можливостей для приємного дозвілля.

Спеціально для Вас:

  • дитячі столярні майстер-класи з виготовлення обробної дошки і розмальовування дерев'яних брошок;
  • розіграш цінних призів.

Все це і багато іншого Ви зможете отримати на фестивалі «Дні вулиці Михайлівська»!

Програма фестивалю

Вже на самому початку свята на Вас чекає екскурсія по вулиці Михайлівській з докладними розповідями про історію будинків, що там знаходяться, невідомих історичних фактів і легенд, а також знайомство з відомими житомирянами родом з цієї вулиці.

Також в програмі святковий ярмарок та гастро-дворик, де всіх бажаючих будуть пригощати варениками. А для найменших гостей фестивалю плануються власні розваги: анімаційна програма, ігри, атракціони та багато іншого!

Наприкінці вечора на Вас чекатиме святковий концерт за участю гуртів «Цвіт Кульбаби» та «Беz ОБМЕЖЕНЬ».

 Ми чекаємо на Вас 13 і 14 липня на головній пішохідній вулиці Житомира!