Назад в новини
2551

Святкуємо разом: день народження салону майстерності Dnipro-M у Кобеляках

Наш салон майстерності в Кобеляках чекає гостей на свій день народження! В атмосфері справжнього свята Ви зможете не тільки купити інструмент і садово-паркову техніку, а й виграти призи, взяти участь у конкурсах, насолодитися ароматною кавою і багато іншого.

Свято відбудеться з 29 по 31 липня за адресою: м. Кобеляки, вул. Шевченка, 2 А, (068) 882-05-88.

Призи для покупців

За кожну 1000 грн, витрачену на купівлю, Ви отримаєте 1 лотерейний білет, що дає право на участь у розіграші призів. Наприклад, за покупку на суму 4000 грн Ви отримаєте одразу 4 білети, що підвищує шанси на виграш.

Серед призів:

  • шліфмашина кутова Dnipro-M GS-100S;
  • ударний дриль Dnipro-M HD-80;
  • рулетка Dnipro-M Profit 7.5 м 25 мм.

Розіграш відбудеться 31 липня рівно о 16:00. Присутність учасників з чеками — обов'язкова!

Нудьгувати буде ніколи

З 29 по 31 липня в зазначеному салоні майстерності кожен відвідувач зможе взяти участь в нашій вікторині, де Вам доведеться проявити свою кмітливість і ерудованість. Також запрошуємо до участі в захопливих конкурсах з використанням нашого інструменту. Переможців ми нагородимо цінними подарунками.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

 

Ви можете отримати знижку 15% в обмін на свій старий і навіть неробочий інструмент будь-якого виробника. Вам потрібно просто принести його в наш салон майстерності в Кобеляках і купити новий інструмент нашого Бренда вже зі знижкою.

У дні свята Ви зможете своїми руками протестувати наш акумуляторний інструмент, перфоратори, бензопили та зварювальне обладнання. А підбадьоритися Вам допоможе наша ароматна кава та солодощі.